2013. november 29., péntek

Kötelékek - Veszélyes játék (tizenkilencedik rész - harmadik fejezet) 18+






Elisabeth ijedten kapta fel a fejét, amikor Damon szinte berontott a szobába. Látta a férfi szemében a dühöt, és a feltüzelt tekintete arról árulkodott, hogy cseppet sem elégítette ki az előbbi hancúrozás Kathlena-val. Mire felfogta volna mindezeket Elisabeth, Damon már előtte termett és a kisággyal szemközti falhoz préselte Elisabeth-et.
- Állj le Damon, nem kell tovább bizonygatnod semmit sem – szűrte a szavakat halkan a fogain keresztül Elisabeth, hogy nehogy felébredjen Alyssa a kiságyban.
- Nekem nem úgy tűnt, mintha nem lennél kíváncsi a bizonyításra – felelte dühösen Damon.
- Lépj el előlem Damon, mert nem akarlak bántani – mondta mérgesen Elisabeth.
- Nem is tudnál bántani, mert teljesen mást akarsz most – felelte Damon feszülten és közelebb hajolt Elisabeth-hez, hogy mindketten érezhessék a másik forró leheletét.
- Tévedsz – mondta dühösen Elisabeth, majd határozottan ellökte magától Damon-t és ellépett tőle. Damon mérgesen elkapta a kezét és maga felé fordította az Elsőt.
- Valóban? – kérdezte halkabban Damon, majd ismét közelebb hajolt a nőhöz. – Akkor miért vörösödtél el az érintésem miatt?
- Képzelődsz Damon, és most engedj el, vagy megbánod – felelte mérgesen Elisabeth.
- Rajta, ha annyira nem akarod, akkor használd ki az erőfölényed – mondta izzó tekintettel Damon, majd megint közelebb lépett a nőhöz és maga is meglepődött azon, hogy miért néz ilyen vágytól izzó tekintettel Elisabeth-re. – Nem megy, igaz? – kérdezte kéjes hangon és még közelebb húzta magához a döbbent Elisabeth-et.
- Te szereted Elenát, szóval térj észhez és engedj el – mondta magabiztosan Elisabeth.
- Miért Elenával foglalkozol, miért nem azt mondod, hogy te nem akarod? – kérdezte vágytól izzó hangon Damon és hagyta, hogy ismét érezzék egymás leheletét az ajkukon.
- Mi a franc ütött beléd Damon? – csattant fel hitetlenül Elisabeth. – Miért kezdesz ki velem?
- Én kezdtem ki veled? – kérdezte dühösen Damon. – Én nem így emlékszek a történtekre.
- Te nem vagy normális – felelte elhűlve Elisabeth, majd kitépte a kezét Damon szorításából és kiviharzott a szobából.
Damon nem hagyta annyiban a dolgot, utána eredt és a folyosón ismét elkapta az Elsőt. Ezúttal azonnal a falhoz préselte Elisabeth-et, és mire bármit is reagálhatott volna Elisabeth, ő lecsapott az ajkaira és vadul megcsókolta. Elisabeth próbálta ellökni magától Damont, de képtelen volt kihasználni az erőfölényét. Valamiért elgyengítette a férfi csókja, és ijedten tudatosult benne, hogy nem is igazán akarja eltolni magától Damont. Semmi bíztató jelzést nem küldött a férfi felé, csak tűrte a csókot és maga sem merte bevallani, hogy mennyire élvezi.
Összerezzent, amikor tudatosult benne, hogy beviharzottak a szobájába, de egyszerűen képtelen volt véget vetni a csóknak. Ahol Damon hozzáért a bőréhez, ott lángra gyúlt, és egyre kevésbé volt képes tartania magát, és ellenállni belül Damonnak. Alig fogta fel, hogy mi történik maga körül. Bűntudata volt, amiért ennyire képtelen elszakítani magát a férfitól és túlságosan is vágyik rá. Ijedten összerezzent, amikor a ruhái darabokban hullottak a földre, de nem bírt igazán ezzel foglalkozni, mert a bőre lángra gyúlt ott, ahol Damon hozzáért. Képtelen volt tovább passzív lenni, ezért szorosan átölelte Damont és hevesebben kapott a csókja után. Érezte, hogy belemosolyodik Damon a csókba, ami csak feldühítette őt, ezért ő is leszaggatta a ruhát Damonról. Csak az alsónadrág maradt rajta épen, és amikor ez tudatosul Elisabeth-ben, érezte, hogy teljesen felizzik a teste. Damon lassan az ágy felé hátrált vele, és amikor Elisabeth lába nekiütközött, kíméletlenül az ágyra lökte a nőt és pillanatok alatt fölé tornyosult. A kezeit Elisabeth kezeibe kulcsolta, majd a nő feje mellé szorította őket. Ő ezután Elisabeth nyakára hajolt és szenvedélyesen végigcsókolta, és lassan haladt le a nő mellei felé. Mikor elérte a célját, hevesen csókolta végig a melleit, amitől Elisabeth torkából halk nyögések szakadtak ki. Ő is meg akarta érinteni Damont, de a férfi nem engedte el a feje mellett lefogott kezeit, így nem próbálkozott tovább. Nem, nem is akart küzdeni Damon ellen, a vágy teljesen átvette felette az uralmat. Mikor Damon nagysokára visszatért az ajkaihoz, a teste végigremegett, mert eközben Damon hozzápréselte a lüktető ágyékát. Most már erővel szakította ki a kezeit Damon szorításából, és pillanatok alatt letépte Damonról az alsónadrágot is. Ekkor Damon elszakadt Elisabeth ajkaitól és vágytól izzó, diadalittas szemekkel nézett a nő szemeibe.
- Mondtam, hogy nőből vagy és semmit sem számít az, hogy erősebb vagy nálam – mondta győzelemittasan, majd Elisabeth legnagyobb döbbenetére elhajolt tőle és leszállt róla.
- Mi van? – kérdezte levegő után kapkodva Elisabeth, és csak akkor fogta fel, hogy mi történt vele, amikor Damon elkezdte felvenni magára a darabokra tépett ruhái maradékát.
- Igazad van, Elenát szeretem és ezen semmi nem változtathat – felelte kimérten Damon, majd a dühös Elisabeth szemébe nézett és elmosolyodott. – Ideje lenne kilépni a burkodból, mert teljesen begubóztál. Olyan hamar lángra kaptál, hogy én sem tudom megsaccolni, hogy mióta nem voltál férfival.
Elisabeth szemei szikrákat szórtak és teljesen kikelt magából. Egy pillanat alatt Damon előtt termett és teljes erőből a falhoz préselte a férfit.
- Ezt még nagyon meg fogod bánni! – sziszegte dühösen Damon arcába.
- Hú, de félek – felelte nevetve Damon, mire Elisabeth még szorosabban lefogta a kezeit és hevesen megcsókolta a férfit. Damon azonnal összerezzent, de képtelen volt kiszabadítani magát, mert ahogy Elisabeth erre korábban felhívta a figyelmét, sokkal erősebb volt nála.
- És most mégis mi a terved Damon? – kérdezte dühösen zilálva Elisabeth és közben végigcsókolta Damon nyakát. – Gyengébb vagy, feltüzeltél, ahogy akartad, és most nem tudsz leállítani!
- De le fogsz állni Elisabeth, mert Elena a barátnőd – mondta mélyet sóhajtva Damon, amire is Elisabeth elmosolyodott. Tudta, hogy most sikerült átvennie az irányítást, és mivel úgy érezte, hogy van annyira hatással ő is Damonra, mint a férfi rá, helyrebillent a saját önbecsülése, így végül lazított Damon fogásán.
- Igen, a barátnőm, ezért nem bántanám meg – tette hozzá mérgesen, majd Damon legnagyobb megkönnyebbülésére, elengedte őt.
- De nem álltál volna meg, ha az imént én nem teszem – szólalt meg ismét elmosolyodva Damon, és közben egy újabb szakadt ruhadarabját kapta magára.
- Nem tudhatod – fordult felé mérgesen Elisabeth.
Damon egy pillanat alatt előtte termett és dühösen nézett a nőre, aki az előbb még alig akarta elengedni őt.
- De igen, pontosan tudom, hogy mennyire elöntött a vágy, és ha nem állok le, még mindig az ágyon feküdnénk, annyi különbséggel, hogy már az enyém lennél – tette hozzá szenvedélyesen, majd váratlanul magához rántotta Elisabeth-et és a lüktető ágyékát hozzá préselte. – Majd megőrültél, hogy ezt megkapd.
- Undorító vagy – mondta Elisabeth lenézően, majd kitépte magát Damon szorításából és végre ő is magára kapott néhány szakadt ruhadarabot.
- Lehet – felelte Damon nevetve. – De tudom, hogy mennyire akartad, hogy ez az undorító alak újra és újra a mennybe repítsen, úgy, ahogy nemrég Kathlena-val tettem ezt, amit tisztán hallhattál a folyosóról – tette hozzá szenvedélyesen, majd ismét Elisabeth felé lépett és kitárta a karjait. – Gyerünk, tedd meg! – szólalt meg magabiztosan. – Használd ki az erőfölényed és vedd el, amit akarsz!
- Tűnj a szobámból Damon – felelte mérgesen Elisabeth.
- Miért is? Félsz, hogy újra elgyengülsz? – kérdezte felvont szemöldökkel Damon.
- Nem! Attól tartok, hogy annyira felhúzol, hogy egyszerűen kitépem a szíved! – vágta hozzá dühödten Elisabeth.
- Csak rajta, tedd! – felelte bíztatva őt Damon. – Állj bosszút, amiért kihasználtam azt, hogy nő vagy, és végy elégtételt, amiért végre valakinek sikerült kirángatni téged abból a remete életből, amibe magadat kényszeríttetted, és amit eszed ágában sincs elhagyni.
- Fogd be Damon! Nem tudsz te rólam semmit! – szűrte a szavakat dühösen Elisabeth.
- Pont eleget tudok ahhoz, hogy lássam, mivé lettél! De talán most nem csak azt értem el, hogy bebizonyítsam, hogy bárkire, akár rád is hatni tudok, hanem azt is, hogy ráébredj arra, hogy ideje tovább élned az életed!
Elisabeth szikrázó szemekkel nézett Damonra, de nem bírt felelni, hanem dühösen a férfihoz lépett és teljes erőből kihajította a szobájából és bevágta előtte az ajtót. Damon fájdalmasan felkelt a földről, majd mosolyogva leporolta magát.
- Mi a franc történt? – lépett ki fáradtan a folyosóra Elijah, miután felriasztották a zajok. Döbbenten mérte végig a szakadt ruhában álló Damont, és ijedten tudatosult benne, hogy Elisabeth szobája előtt áll a férfi. – Te lefeküdtél a húgommal? – csattant fel dühösen Elijah.
- Dehogyis! – mondta Damon nevetve. – Csak helyre tettem – tette hozzá elégedetten, majd elmosolyodott és elsétált Elijah mellett, egyenesen a szobája felé. – Aludj, mert még nem telt le a 10 óra.
Elijah hitetlenül megrázta a fejét, majd úgy döntött, hogy nem foglalkozik azzal, hogy miként marja egymást Damon és a húga. Inkább dühösen fújt egyet és visszatért a szobájába aludni.
*
Elisabeth dühösen járkált fel és alá a szobájában, és roppantul mérges volt Damonra, amiért egy ilyen csúnya játékot játszott vele. Fogalma sem volt arról, hogy Damon erre is képes lenne és mérges volt magára, amiért nem látta át azt, amibe Damon belerángatta. Nem bírt tisztán gondolkodni, hiába csengtek még mindig a fülében Damon szavai. Tudta, hogy nagy igazság van abban, amit a fejéhez vágott a férfi, mégsem volt képes belátni ezt és megbocsátani Damonnak.
*
Damon elégedetten lépett be a szobájába és elmosolyodott, amikor látta, hogy Kathlena még alszik. Nem érezte úgy, hogy megcsalta volna Elenát, de tudta, hogy erre szüksége volt azért, hogy megleckéztesse Elisabeth-et és helyrerakja a saját sértett önbecsülését. Tudta, hogy túlreagálta a dolgokat és nem érdemelte ezt Elisabeth, de már késő volt visszakoznia. Így inkább elégedetten vette be magát a zuhany alá, és elmosolyodott, amikor pár perc múlva Kathlena csatlakozott hozzá. Mosolyogva csapott le a lány ajkaira, és tudta, hogy míg világ a világ, ő csakis Elenát fogja szeretni, és más nem érdekli őt.

************************
Nem tudom, hogy mennyire sikerült megijesztenem titeket, de remélem, hogy mindenki megnyugodott. Mit gondoltok, jó volt így a fejezet, vagy nem kellett volna, hogy Damon vagy Elisabeth leálljon? Azért is kérdezem ezt, mert kezdetben mindkét verzióban készült folytatás.:)

4 megjegyzés:

  1. Morwen Drága,
    Még jó, hogy leállt Damon és Elizabeth, igy szerintem többet mondott el magáról a két karakter mintha végig csinálták volna azt amibe belekezdtek. Megmaradt az önbecsülésük magukkal és egymással szemben/iránt. Ez a kis lecke (amúgy megsúgom neked tényleg kellett, már csak Damon önbecsülése miatt is) talán rá ébresztette Elisabethet is néhány dologra, hogy nem élhet remeteként, nem adhatja fel az érzéseit, vágyait, álmait, reményt és vagy akár a szerelmet. Mind amellett, hogy most nagyon dühös Damonra, remélem idővel ráébred, hogy igaza volt/van, és csak remélni tudom, hogy ezzel pont is került ennek a kis közjátéknak a végére (semmi bosszúhadjárat vagy ilyesmi). Én pedig külön köszönöm neked, hogy az új részt olvasva megkiméltél egy sziv stoptól. Kösz. :):):):):) Nagyon tetszett és már is hiányolom az új fejezetet. Persze rettenetesen várom a keddet is. Kellemes hétvégét neked, még egyszer kösz.
    U.I.
    Alig várom már a kisbabákat (illetve most már csak az egyiket) és azt, hogy Kathlena szét tudjanak válni, ölbe vehessék a gyerekeiket. Elijah és Damon végre méltó módon tudja értékelni az új esélyt amit kaptak az "élettől" a párjuk mellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maresz Drága:)
      Örülök, hogy így látod ezt a fejezetet, és most szerintem a következő részben kapsz majd pár választ ezzel kapcsolatban a kimondatlan kérdéseidre.:) Az, hogy itt véget ért-e dolog... Nos erről írtam és kérdeztelek is titeket a következő fejezetben.:) A szív stop... Bocsika érte:)Remélem, hogy nem voltam túl durva, de tényleg az utolsó pillanatban álltam meg. Mit hittél, hogy tényleg végigjátsszák Damonék? Erre nagyon kíváncsi lennék:)
      Amúgy kezdetben nem teljesen úgy folytatódott a történet, mint ahogy most olvasni fogjátok:D

      Törlés
  2. Érdekes epizód lett, Damon ügyesen szembesítette Elizabethet a hibáival és a vágyaival. Gondolom a terhesség maradék idejében nem készítik már ki egymást tovább.
    Várom a következőt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre mindenképp választ kapsz a mai részben.:) Sőt,Damon jobban rávilágít majd Elisabeth dolgaira.

      Bocsánat amúgy, hogy nem válaszoltam nektek, de valamiért úgy rémlett, hogy ezt már megtettem...:((

      Törlés