Kötelékek

KötelékekA történet befejezve!

Ismertető

Elena Gilbert és Damon Salvatore immár egy éve boldog pár. A kapcsolatuk végre új irányt vesz, amikor a férfi a városba költözik. De vele együtt egy kevésbé szívesen látott vámpír is a városba érkezik: a velejéig romlott öccse, Stefan. A városban és a környéken rejtélyes halálesetek és eltűnések történnek. Vajon Elena bízhat Damonban? Meg tudják fékezni Stefant? Elérkezik az ideje annak, hogy Elena lezárjon egy régi sérelmet és kibéküljön azzal, aki mélyen megbántotta őt és felkészüljön arra, amit számára tartogat a sors.

Röviden, amire számíthattok:

Vámpírnaplók alapú, saját mitológiai háttérrel rendelkező fanfiction, amiben bármi megtörténhet. Szerelem, dráma, intrika, árulás és akció. Itt mindent megtalálsz, egy történetben! Mindenki szerepel benne, aki számít.


****************************

Fontos kiegészítés a történethez


A történet írása akkor indult, amikor Amerikában a 2. évad a végéhez közeledett (2011. május). Emiatt a Kötelékek és a Harmadik évad fanficton (HÉF) is eltérést mutat a már bemutatott 3., 4. és 5. évaddal. Ezért fontos, hogy néhány dolgot tisztázzak itt a történetek kapcsán.
A történetben itt is előkerül az Első család, de ez még jóval azelőtt történt, hogy a 3. évadban felbukkant volna az újabb családtag (Rebekah), így ezekben a történetekben más neveik vannak az Elsőknek. Klaus, Alec, Elijah, Isabella, Victor, Maryann, James és Elisabeth a nyolc testvér, és ez a születési sorrendjük is (ennek a HÉF-ben van jelentősége). Az "első" Petrova neve még nem volt tisztázott a sorozatban akkor, amikor mi már írtunk róla, ezért mi az 1000-es években felbukkanó Petrova-t Meredith-nek neveztük el. (Ebben a történetben ő volt az első, nem Amara, Silas szerelme.)
És ami még fontos. A Kötelékeknek egy teljesen más mitológiai háttere van, mint a sorozatnak. Sok esetben csak a szereplők ugyanazok, de néha a kapcsolati rendszerük ill. a viselkedésük is más, de ez még nem jelenti azt, hogy ne lenne ez egy izgalmas történet.:) 
MorwenFigyelem! 
Folytatásos regény, amelyből nem érdemes kiragadva egy-egy fejezetet elolvasni, mert nem fogjátok érteni a történetet és a miérteket. A részek szorosan követik egymást, és a 4 fejezetenkénti külön címadás csak a gördülékenyebb előrehaladást segíti.

Fejezetlista

Kapcsolatok
(Első rész)
Váratlan fordulat
(Második rész)
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

Egy új élet
(Harmadik rész) 
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

A bál
(Negyedik rész) 
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

A múlt dolgai
(Ötödik rész) 

Új felállás
(Hatodik rész)

Sötét napok
(Hetedik rész)

Kiút a pokolból
(Nyolcadik rész)

Pókerarc
(Kilencedik rész)

Mártírharc
(Tizedik rész)

Álmok útján
(Tizenegyedik rész) 

Hazudj, ha tudsz
(Tizenkettedik rész)

Életre kelt rémálmok
(Tizenharmadik rész)

Szellemekkel suttogó
(Tizennegyedik rész)

Kilátástalanul
(Tizenötödik rész)
4. fejezet

Újabb meglepetések
(Tizenhatodik rész)
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

Öt ismeretlen hónap
(Tizenhetedik rész)
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet

A mindenórás szerető 18+
(A rész csak 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott. Egyes felnőtt tartalmú jelenetek felkavarhatják az olvasók lelki nyugalmát. Ennek tudomásulvétele után olvassátok csak el a fejezeteket!)
(Tizennyolcadik rész)
1. fejezet 18+
2. fejezet 18+
3. fejezet 18+
4. fejezet
    
Veszélyes játék
(Tizenkilencedik rész)
1. fejezet 18+
2. fejezet 18+
3. fejezet 18+
4. fejezet

Egy új kezdet
(Huszadik rész)
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
       
 
VÉGE

Összefoglaló a Kötelékek 1.-ről

Kapcsolatábra


A zöld jelzi a rokoni kapcsolatot, a piros a szerelmit, a kék pedig a volt szerelmit.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése