The Delena Fanfiction

The Delena Fanfiction


Jól látjátok, egy újabb történetet hozok most nektek. Hogy mire számíthattok ebben? Nos először is röviden felvázolom nektek, hogy miért döntöttem úgy, hogy egy újabb Delena központú regényt hozok nektek.

Most javában fut az ötödik évad (S05E06-nál tartunk) és sajnos nem csak én látom úgy, hogy a végre évek környörgése után megkapott Delena, nem úgy sikerült, ahogy vártuk volna. A legrosszabb pedig az, hogy nagyon úgy tűnik, hogy ez sajnos nem lesz hosszú életű. Így magamban egy kicsit visszautaztam az időben, oda, ahol még tökéletesen ki tudott forrni egy gyönyörű Delena szál. Pontosabban a második évad után játszódik minden és tudom, hogy hasonlót megírtam már AnnPearl-lel a Harmadik Évad Fanfiction-ben (HÉF), de ez most más lesz. Nem kívánom a sorozat alapkonfliktusait újra megoldani (ripper-Stefan, Klaus tervei a hibrid gyártásra, Stefan érzelmeinek visszakapcsolása, stb.). Most csak a Delena szál lesz a középpontban, és szó lesz ugyan másokról is, de szigorúan csak annyit szerepelnek majd, amennyire a történetben szükségem van rájuk. Néhány eseményt én is megírok majd, amik a 3. évadban történtek, de nem feltétlen úgy, ahogy azt a sorozatban láttuk.
Tehát mire számíthattok majd? Egy olyan rövidebb (?) regényre, aminek a középpontjában Elena és Damon kibontakozó szerelme áll, megismerhetitek azt az alternatív módot, ahogy én egymáshoz terelem a két szerelmest. Ne feledjétek, Elena még ember, Ric is még él, Stefan pedig épp Klaus-szal rója az államokat. Nem megyek bele túlzottan abba, ami a sorozatban történt, a lényeg mindezek mellett a szerelem lesz.:) Ne aggódjatok, igyekszek kordában tartani magam és nem kívánom csöpögősre írni a történetet.:) Remélem sikerül és elnyeri majd a tetszéseteket és egy boldog alternatívát varázsol a keserű és csalódott Delena rajongók szívébe.:)

Zárásként még hozzáteszem, hogy a történetet Damon szemszögéből olvashatjátok majd, de néha Elena gondolataiba is belepillanthattok.:) A történet hossza pedig... Nos nem tervezem 20-25 fejezetnél többre, és remélem ezúttal sikerül is ezen belül maradnom majd.:) Meglátjuk. Függ majd attól is, hogy mennyire nyeri majd el a tetszéseteket a The Delena Fanfiction.:) Az elsődleges persze az lesz, hogy kerek, egész és élvezhető legyen a történet, így a hossza is ettől függ majd, ami az írása közben alakul majd a véglegesre. Nem szeretném összecsapni, így remélem megbocsájtjátok, ha hosszabb lesz a tervezettnél.:)

Morwen

Fejezetlista
4. fejezet - Egy emlékezetes utazás
5. fejezet - Gyomorforgató élmények
6. fejezet - Alkoholproblémák
7. fejezet - Jamie-ék barátságos motelszobája
8. fejezet - Kellemetlen következmények
9. fejezet - Tiszta víz a pohárban
10. fejezet - Újra rend a Paradicsomban
11. Fejezet - Amikor mindent lehet
12. fejezet - A szeles város hívogat
13. fejezet - Döntések és tervek
14. fejezet - Álomból valóság
15. fejezet - A nyomozás
16. fejezet - Bökkenő a tervben
17. fejezet - Makacs páros
18. fejezet - Bűn és bűnhődés
19. fejezet - A túlélők bűntudata
20. fejezet - Mint macska a forró kását
18+!!! 21. fejezet - Csak hallgass a szívedre 1. - Elena szemszögéből
18+!!! 22. fejezet - Csak hallgass a szívedre 2. - Damon szemszögéből
23. fejezet - Egy új nap hajnala
24. fejezet - Tökéletes nap egy tökéletes párossal
25. fejezet - Egy várva várt hétvége kezdete
26. fejezet - Elveszett emlékek nyomában
27. fejezet - Baljós jövőkép
28. fejezet - Egy halott lélek éneke
29. - fejezet - Az áldott-átkozott testvéri szeretet
30. - fejezet - Epilógus: Egy becses ajándék története
A történet befejezve! :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örvendek az történetnek, valóban jól jön egy kis izzig - vérig Delena. Ahogy mondod, nagyon ránk fér. Mikor jön az első fejezet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire örülsz az új történetnek..) Jövőhét kedden indul majd el ez a történet, ami azt jelenti, hogy jövő héten már csak pénteken jön a Kötelékek, egészen a legvégéig így lesz majd.:)

      Törlés