Harmadik Évad Fanfiction

Harmadik Évad Fanfiction

A történet befejezve:)
Ismertető a történetről és a második évad fináléjáról

A második évad fináléja 2011. május 12-én került levetítésre Amerikában. Amíg a színészek és a stáb nyaralt, addig mi AnnPearl-lel azon dolgoztunk, hogy megmutassuk, szerintünk hogyan folytatódhat a sorozat harmadik évada. A történet írásában duónkat erősítette egy ideig Kate, akinek további írásai ezen a linken érhetők el.

Klaus megtörte az átkot, ezáltal legyőzhetetlen hibrid lett belőle. Elena elvesztette Jennát és szembe kellett néznie azzal, hogy Damon haldoklik. A halálos ágyán megcsókolta a férfit. Az utolsó pillanatban mégis megérkezett a gyógymód. Damon megmenekült a halál torkából, viszont öccse, Stefan ezért súlyos árat kell, hogy fizessen: 10 évig kel szolgálnia Klausnak.

És hogy mi lesz a folytatásban? Damon és Elena közelebb kerülnek egymáshoz, vagy a bűntudat és a hűség erősebb lesz? Sikerül-e kiszabadítani Stefant, mielőtt végleg elveszti emberségét, vagy Klaust fogja szolgálni mindaddig, míg meg nem hal? Tyler és Caroline kapcsolata szorosabbra fűződik? Forbes seriff feladja lányát, vagy átáll hozzájuk? Hogy szerintünk mi lesz, azt megtudhatjátok a folytatásból!


Jó szórakozást kívánok!

Morwen************************
FONTOS!
A történetben a Kötelékekhez hasonlóan itt is előkerül az Első család, de ez még jóval azelőtt történt, hogy a 3. évadban felbukkantak volna az újabb családtagok és neveik (Rebekah, Finn, Kol, Henrik, Ismeretlen első testvér), így ezekben a történetekben más neveik vannak az Elsőknek. Klaus, Alec, Elijah, Isabella, Victor, Maryann, James és Elisabeth a nyolc testvér (sorozatban heten vannak), és ez a születési sorrendjük is (ennek ebben a történetben van jelentősége).
A HÉF a 3. évad premierje előtti napon ért véget, emiatt sem egyeznek a nevek az Elsők családjával. 

FejezetlistaA The Vampire Diaries Fanfictions Blogversenyén a HÉF MÁSODIK helyezett lett a Legjobb Fanfiction B kategóriában!
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése