SorozatokSorozatok
Ajánlók, kritikák, beszámolók, személyes véleményekSokáig vacilláltam, hogy végül megírjam-e illetve belekezdjek-e ebbe a rovatba (vagy nem is tudom mibe), amin már régóta rágódok. Nem titok, hogy szeretek sorozatokat nézni, sőt, sok esetben jobban, mint filmeket, főleg mert a sorozatok esetében sokkal kiforrottabbak és kidolgozottabbak a történetek és a karakterek. Ez pedig nekem a gyengém.:) Viszont a legújabb elfogyasztott sorozat után úgy döntöttem, hogy belevágok. Ebben az új menüpontban, vagy rovatban (ahogy nektek jobban tetszik), sorozatokat fogok górcső alá venni és megírom róluk a véleményemet, a benyomásaimat, illetve valamennyire osztályozom is őket. Mindezek szubjektív vélemények lesznek, tehát semmilyen szinten nem kell ezt alapnak tekinteni. Akit valamennyire megfognak az írásaim, azok talán végül maguk is belevágnak egy-egy sorozatba. Fontos megjegyeznem, hogy ezek az írások minden esetben spoilert fognak tartalmazni a sorozatokról, és nem mindegyik lesz annyira részletes, mint az első.

Azon is sokat rágódtam, hogy végül ezen a blogomon, vagy a másikon indítsam-e el ezt a menüpontot, és végül azért döntöttem a Mystic Falls’ Diaries oldal mellett, mert ez is egy sorozaton alapul, ez adja a rengeteg ötletet hozzá, sőt, emiatt létezik egyáltalán ez az oldal. A másik nyomos indok az volt, hogy hasonlóan a The Vampire Diarieshoz, az első kivesézendő sorozat is a természetfeletti világról szól. Nem feltétlen lesznek további sorozat kritikáim, de ha úgy látom, hogy van rá igény, akkor időről időre hozok majd nektek újabb kritikákat, ajánlókat.

Az első sorozat, amiről írni fogok, az nem más, mint a Supernatural (Odaát). Lentebb találtok egy listát, amikből szemezgethettek, és ha valamelyik sorozat kritikájára, elemzésére nagyon kíváncsiak vagytok, akkor írjátok meg azt nekem, én pedig belevágok a kivesézésébe.:)

Criminal Minds (Gyilkos elmék)
Criminal Minds: Suspect Behavior (Gyilkos elmék: Alapos gyanú)
Stargate (Csillagkapu)
Stragate: Atlantis (Csillagkapu: Atlantisz)
Charmed (Bűbájos boszorkák)
The Mentalist (A mentalista)
How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal – HIMYM)
The Big Bang Theory (Agymenők)
Cold Case (Döglött Akták)
Nip/Tuck (Kés alatt)
True Blood (Inni és élni hagyni)
Lie To Me (Hazudj, ha tudsz)
The Originals
Star Wars: The Clone Wars (animációs sorozat)
The Penguins Of Madagascar (A Madagaszkár pingvinjei) 

De ha tudtok nekem Ti is valami jó sorozatot ajánlani pár szóval, akkor azt megköszönném. Írjátok le, hogy mi fogott meg benne Titeket, és talán én is nekiállok majd.:)

Morwen
*********************************


Supernatural - Ajánló, kritika és elemzés (2014. 02. 19.)
Az első sorozat, amiről bővebben írok Nektek, az a Supernatural, magyarul Odaát címen fut. Nagyon sok sorozatot láttam már életemben, és ez legalább annyira megfogott, mint a Vámpírnaplók. Azért is bátorkodtam erről írni nektek, mert bízom abban, hogy másoknak is meghozom a kedvét a sorozathoz.:)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése