Damon’s Fanfiction

Damon's Fanfiction
- avagy egy pusztító szerelem nyomában

Ismertető a történetről

Mit tehetsz akkor, ha úgy érzed, hogy a szíved örökre megfagyott és képtelen újra szeretni? Mit tehetsz akkor, ha valaki ennek ellenére is képes olyan pusztítással az életedbe berobbanni, hogy végül te magad rúgsz fel minden szabályt, amit valaha felállítottál? Mit tehetsz akkor, ha egyszer azon kapod magad, hogy a nő, aki a bőröd alá is beférkőzött, végül örökre ki akar sétálni azon a bizonyos ajtón?


Damon Salvatore egy napon azon kapja magát, hogy az iménti három kérdésre újra és újra választ próbál keresni, de megoldást valamiért nem képes rájuk találni. Hirtelen találja magát egy olyan helyzetben, amibe esze ágában sem volt az Elena-val való zűrös kapcsolata után keveredni.


Három kérdés, amit végül nem hagyhat Damon figyelmen kívül...

De az utolsó, és egyben legfontosabb kérdés az, hogy képes lesz-e versenyt futni az idővel, vagy örökre elbukik, és ezzel nem csak a saját lelkét hagyja elveszni, hanem a nőét is, aki végül fenekestül felforgatta csendes és elviselhető kis világát?

Mire számíthattok ebben a történetben? 
- Az egyik legfontosabb dolog az, hogy ez a történet nem Delena központú lesz. Soha nem írtam még olyan történetet, amiben egy új szerelmet hozok Damon életébe, így ez a regény számomra is új és kihívásokkal teli lesz.
- Nem főszerepben, de ebben a történetben végül szerepelni fog az ősök családja: Klaus, Elijah, Rebekah és Kol, de mellékesen, mert némelyikükről csak említés szintjén lesz szó. A 3. évad után indul el ez a story. Vagyis Ric halott, Esther elbukott, Elena pedig vámpír lett. De nem lesz semmiféle kötelék Damon és Elena közt, Damon nem fogja segíteni Elena-t a vámpírsága rögös útján, nem lesz gyógyír, a Silas-Qetsiyah-Amara hármas sem fog felbukkanni a történetben, és nem lesz szó több hasonmásról sem.
- A történet középpontjában egy szerelemi kapcsolat kibontakozása lesz, és hasonlóan a The Delena Fanfiction-höz, az akció szálak nem a legmeghatározóbbak lesznek, bár ígérem, hogy olyan is lesz benne, és jóval több, mint a The Delena Fanfictionben. Ennek ellenére a történet Damon és egy új karakter szemszögéből fog íródni. Hogy ki lesz ő? Hamarosan megtudjátok.:)
- Damon viselkedése… Nos úgy tudnám a legjobban leírni ezt, ha azt mondom, hogy olyan lesz kezdetben, mint amilyen valahol az első évad vége felé volt, ugyanis Elena vámpírrá válása és a lány végleges döntése alaposan megtépázza őt. Damon kegyetlen, önző, nemtörődöm, ám a jó szándék csírája kezd megmutatkozni benne, és a végén... Nos majd meglátjátok, hogy hova fog eljutni.:)

Végül, ami a legfontosabb: egy olyan történetbe kezdek most ezzel bele, amiben még a saját határaimat is feszegetem majd. Megpróbálok kissé kiszakadni az eddig biztonságos Morwen-stílusból, és folyamatosan olyan fejezetek felé haladni, amik talán még titeket is próbára tesznek majd.:) Nem kell félnetek, itt főleg a felnőtt tartalmú jelenetekre célzok. Mint tudjátok, eddig az ilyen típusú fejezeteim 95%-a érzelmes, szerelemre épülő és egészen szofisztikált volt (én legalábbis ilyennek terveztem mindet). Nos, ebben a történetben ebből kilépek egy időre, de csakis azért, hogy egy még rögösebb úton vezesselek végig titeket az oly szép és minden igényt kielégítő happy end-hez.:) Nos a célom ez, majd meglátjuk pár hónap múlva, hogy sikerrel jártam-e.:)

Ennek kapcsán meg kell említenem azt, hogy ez tényleg egy felnőtt történet lesz, ezért ha szigorúan nézem az arányokat, akkor bizony az egész regényre már most rá kell sütnöm a 18+-os plecsnit.:) Csak hogy tudjátok, hogy mire számítsatok.:)

Morwen   *****************************
Figyelmeztetés: a történetben több felnőtt tartalmú részre számíthattok, illetve néhány esetben durva, obszcén szavak is elhangzanak majd! 


Fejezetek
2. fejezet - Friss hús
3. fejezet - Békejobb
4. fejezet - Térfélváltás
5. fejezet - Válaszokra várva
6. fejezet -  Régi és új barátok
7. fejezet - Piszkos tánc 
8. fejezet - A gyanú árnyékában 
9. fejezet - Egy veszélyes játék kezdete 18+!!!
10. fejezet - Inkvizíció
11. fejezet - A kutatás
12. fejezet - Ujjak köré csavarva 18+!!!
13. fejezet - Túlfűtött vágyak 18+!!!
14. fejezet - Első lépés a csapda felé 18+!!!
15. fejezet - Rossz döntések 
16. fejezet - Összetörve az élet súly alatt
17. fejezet - Súlyos titkok
18. fejezet - Az elbukott terv
19. fejezet - Egy új játéktérben 18+!!!
20. fejezet - Kontroll nélkül 18!!!
21. fejezet - Újradefiniálás 18+!!!
22. fejezet - Csak csajok
23. fejezet - Kérdések és válaszok
24. fejezet - A tűz, ami megégethet 18+!!!
25. fejezet - A tűz, ami felemészthet 18+!!!
26. fejezet - A tűz, ami elnyelhet 18+!!!
27. fejezet - A nap, amikor még felkelni se lett volna érdemes 18+!!!
28.  fejezet - Új tervek
29. fejezet - Újrakezdés
30. fejezet - A keserű visszaszámlálás édes kezdete 18+!!!
31. fejezet - A penge élén 18+!!!
32. fejezet - Amikor az utolsó cérnaszál is elszakad
33. fejezet - Egy baráti támasz
34. fejezet - Közeledés
35. fejezet - Csak barátok
36. fejezet - A játszma folytatódik
37. fejezet - Vallomások
38. fejezet - A természet lágy ölén 18+!!!
39. fejezet - A hóba elásott csatabárd
40. fejezet - Az utolsó nap kezdete
41. fejezet - Előkészületek
42. fejezet - A karácsonyi bál 18+!!!
43. fejezet - Amikor minden, amiben reménykedtél, szertefoszlik
44. fejezet: Térdre kényszerítve
    
 
     


A történet folyamatban!:)

11 megjegyzés:

 1. Igen, én is azt mondom, hogy csapjunk bele. Kiváncsian várom az első fejezet. Nagyon szeretem Damont (nem mintha Ian ellen lenne valami kifogásom, hmmmmmmmm..., még a gondolat is....), de sajnos nem igazán tudok mást elképzelni Damon oldalán mint Elenát, (vagy Ian és Nina). Lehet, hogy túlzás, de ez nem jelenti azt, hogy nem fog tetszeni, mert olyan nincs, hogyha egyszer ott van Damon-Ian akkor ne tetszene bármilyen történet. Bocsesz, remélem nem haragudtál meg és nem sértettelek meg ezzel a pár sorral. Ettől függetlenül várom, Damon a lényeg itt!!!!!! :):):) BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, ebben igazad van és tökéletesen meg tudlak érteni. Én is mindig így gondoltam, de aztán jött ennek a történetnek az ötlete és... Nem is tudom... Ahogy írom, valahogy úgy érzem, hogy sikerült egy olyan karaktert létrehoznom, aki jobban illik Damon mellé, mint Elena. Tudom, nagy szavak ezek, de ez csak személyes, elfogult vélemény.:) Igyekszek majd, hogy megkedveljétek az új főszereplőnőt és ehhez az is hozzátartozik majd, hogy Damon végleg lezárja magában az Elena utáni sóvárgást és túl akar majd lépni.:)
   Sokan írtak már olyan történetet, amiben nem Elena mellett kötött ki Damon, és most már én is értem, hogy miért.:) Nagyon igyekszek majd, hogy ennek ellenére is megkedvelt a történetet.:)

   Törlés
  2. Még azt elfelejtettem, hogy nem a sorozatban most látott Elena-val fogtok találkozni, hanem az ő személyisége is még a 3. évad végén jár, vagyis nem olyan jól összapaszolós még Damon-nal, mint most a sorozatban. És az átváltozása után is kitart a döntése mellett és Stefan-nal marad, ezért dönt Damon a túllépés mellett.:)

   Törlés
 2. Szia Morwen!

  Nagyon várom már a történetet, kíváncsi vagyok, te hogy alkotod meg Damon karakterét. Én mint mindig, olvasód leszek/vagyok!

  Puszi,
  Cleo

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Cleo!

   Húú, köszi szépen.:) Igyekszek, hogy ne legyen majd rá panasz.:p Várlak vissza minden story-nál majd, ennél meg különösen, hisz te is írsz/írtál már nem Delena központú történetet.:)

   Puszi Neked is:)

   Törlés
 3. Ciao!
  Végre tudok írni jó az Internetem!Juppi!
  Ümm... Nem Delena központú fic,ahol Elena végül Damon karjaiba köt ki?Kíváncsivá tettél! Nem igazán olvastam még olyat.Nekem mindig egy a fő " Damon legyen boldog" persze kell egy kis szenvedés is ,mert akkor soha nem tudjuk meg ,hogy milyen is az igazi boldogság.Amúgy meg a képeken látható főhősnő (gondolom) erős karakternek tűnik meg rejtélyesnek .Nekem mindig azok a fekete hajú zöldes-kék szemű emberek... Ők mindig vonzzák a figyelmet. Illik Damonhez szóval gratulálok!Megkérdezhetem a való éltben mi a valódi neve? Csak locsogok-fecsegek itt össze-vissza,mint mindig... És mint mindig ezt az újabb kisregényt is várom. :) Holnap már biztos ,hogy itt leszek ! Bye-bye

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!:)
   Szerintem az elejét elírtad, mert valóban, Elena nem Damon karjaiban fog kikötni.:)
   Nagyon jól ráéreztél a főhősnő karakterére, szerintem nagyon illeni fog Damon-hoz.:) És a rejtélyesség...:) Mi vagy te, valami médium?:D
   Holnap mindenképp nézz vissza, mert többet megtudhatsz majd mindenről.:)
   A képeken látható lánynak/nőnek a valódi életben a neve Olivia Wilde. Amikor megtaláltam ezeket a képeket tudtam, hogy ő lesz a tökéletes, aki az arcát adhatja neki.:)
   Ó és még valami. Nem kisregény lesz, az biztos :D
   Puszillak és várlak holnap.:)))

   Törlés
 4. Médium? Ez jó. Akkor jól rá érzek a dolgokra inkább... Köszi ,hogy elárultad a nevét kicsit jobban utána tudok nézni milyen filmjei vannak , ha nem baj. Azt mondják a kíváncsiság nem tesz jót az embernek,de hát a természet... Nem kisregény? Olyasminek kell titulálni ,mint a Kötelékek kb. gondolom úgy lesz beosztva.
  Én is puszilak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát igen, jól ráéreztél.:)
   Nem feltétlen úgy értettem, a "nem kisredény" kifejezést.:) A Kötelékek teljesen más jellegű, stílusú volt, és ez már amiatt is más lesz, mert a két főszereplő saját szemszögéből lesz majd olvasható. Itt máson lesz a hangsúly, és szerintem jobban meg is fog majd Titeket.:)
   Videó? Mit szólsz hozzá?:)

   Törlés
 5. Azt ,hogy művészi és fantastic ! De erről már ott kifejtettem a véleményem ,de akkor is csak dicsérni tudom itt is . Teljesen megfogott. :) Közben rájátszott a hatásra a Plumb Don't Deserve You-je.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekem mondod?:) Nem véletlenül választottam hozzá ezt a dalt. És ami a legjobb, hogy maga a dal nagyon is illeni fog majd végül a történethez.:)

   Törlés