2011. május 23., hétfő

Vámpírnaplók - Egy kicsit másképp:)

Sziasztok!

Egy kis bevezető azoknak, akiket érdekel, honnan jött az ötlet, honnan fejlődött idáig a történet és a többi...  Nos, az őrület úgy indult, hogy... :D

Néha idegesítő volt napokat várni az új részekre. Ezért sokat beszélgettünk a rajongókkal, természetesen a TVD-ről.:) És az unalom nagy úr.:D Elkezdtünk ketten egy játékot: kitaláltunk egy valós vagy éppen kitalált történetet a sorozatból, és elkezdtünk írni hozzá. Valami történetet kerítettünk hozzá. Eleinte időre ment, aztán annyira élveztük, hogy végül a story kidolgozása volt a lényeg. Felváltva szőttük tovább a  történeteket, hol segítve, hol gátolva a másik terveit.:) De mindenesetre roppant izgalmas volt mindig ez a játék.:) És a páros munka jómagamat vissza is fogta abban, hogy amikor más dolgom is van (pl. vizsgák), akkor ne szaladjon el velem a ló és írjak naphosszat, hanem volt egy kis korlát, ami visszafogott.:) De legalább írtam akkor is, ami kikapcsolt:)

Szóval egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy egyre hosszabbak, egyre kiforrottabbak a storyk, és egyre jobban élvezzük a közös írást:) Olyannyira, hogy végül közreadható formába kezdtek kerülni a történetek.:)

Ezeket olvashatjátok majd itt.:)

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek:)

Hamarosan feltesszük a első műveinket.:)

Morwen és AnnPearl

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése