2013. december 24., kedd

Karácsonyi meglepetés: Damon's Fanfiction - Még egy történet indul az oldalon:)

Sziasztok!

Lejárt az oldal bal menüsávjában látható számláló, és így már tudhatjátok, hogy ez volt az az esemény, amihez visszaszámoltunk.:)

Igen, igen, most is jól láttok, egy új történet indul.:) Nem csak a Kötelékek után indul majd el egy új történet januárban, hanem egy harmadik regénybe is belevágunk:) Ne aggódjatok, egyik story sem fog emiatt megakadni, mert igyekszek mindig előre dolgozni, mivel bármikor jöhet olyan esemény az életemben, ami miatt tartanom kell egy hosszabb szünetet.

Szóóóóóval.:) Damon's Fanfiction - avagy egy pusztító szerelem nyomában. A történet főmenüje már aktív és el tudjátok olvasni azt, hogy mire számíthattok majd.:) Most "csak" az ismertetőt és a történet "játékszabályait" olvashatjátok el, mert az első fejezetet mikor máskor is hoznám, mint 2014. január 1-jén.:)


DE!

Karácsony van, és a meglepetéseknek még mindig nincs vége! :) December 26-ára valami nagyon különleges és egyedi dologgal készültem nektek, amit még sosem láthattatok tőlem. Bevallom őszintén, hogy nagyon izgulok miatta, mert először csináltam ilyet, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok majd hozzá.:) Reggel 8 órakor érkezik ez az ajándékotok is. :)

De ne szaladjunk annyira előre.:) Olvassátok el, hogy mire számíthattok majd ebben az új történetben.:) Remélem, hogy sokatok kíváncsiságát kellően felkeltettem, de ha nem... Nem adom fel, ígérem.:)

Elöljáróban annyit mondanék el a történetről, hogy ha megadjátok neki az esélyt, akkor nektek is a kedvencetek lesz. Sok történetet olvashattatok már tőlem ezen az oldalon, és ez... Ez valami igazán különleges, izgalmas és érdekes lesz.:) De ezt remélem, hogy majd ti magatok is tesztelni fogjátok.:)

Ám addig is...


BOLDOG KARÁCSONYT MÉG EGYSZER MINDENKINEK! 

http://www.youtube.com/watch?v=SDj8ZGBixfE
A zenéért katt a képre
A képre kattintva egy karácsonyi dalt hallgathattok meg, ami természetesen a sorozatban is elhangzott. Azért nem adtam fel ezt a dalt a Zenei Versenyen, mert igaz, hogy gyönyörű szám, a jelenet mégsem a legmesésebb és leggyönyörűbb, ami alatt hallhatjuk. De most ide tökéletes!:) BOLDOG KARÁCSONYT DRÁGA OLVASÓIM!:) 26-án reggel 8 órakor érkezik az újabb meglepetés, ne feledjétek.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése