2013. december 5., csütörtök

The Vampire Diaries S05E09 élőben, hajnali 2 órakor

Sziasztok!

Két hete, amikor írtam egy kisebb szösszenetet a sorozat ötödik évadjáról, illetve kicsit bővebben a 8. epizódról, akkor javasoltam nektek, hogy oly sok idő után, most nézzük meg a soron következő részt élőben. Ez ma lesz, hajnali kettő órakor, amit ezeken a linkeken lehet majd megnézni.


 

Én úgy tervezem, hogy nézem majd élőben, ha semmi nem jön közbe.:) Kérlek jelezzétek majd nekem, ha ti is így döntötök, és gyertek fel nyugodtan az oldalra, hogy ki is tudjuk beszélni az epizódot.:)

Várlak tehát Titeket ma, hajnali két órakor.:)

Morwen

19 megjegyzés:

  1. Várlak majd Nóri:) Írj rám chatben, ha itt vagy:)

    VálaszTörlés
  2. Bocs nem jöttem, mert kidöltem. Viszont láttam a részt, nem volt olyan nagy durranás, de ennek ellenére tetszett. Kíváncsi leszek Damon hogy szabadul ki végül (láthatjuk a kövi rész képein), mivel Stefan Aaronnal lesz elfoglalva, hogy tuszként tartsa ahogy látjuk az előzetesben. Ezért valószínűleg valahogy kitöri magát a cellából. Nem tudom hogy ki lesz a titkos fegyver esetleg Enzo? Róla azt hiszi Damon hogy meghalt, ezért meglepödhet ha újra látja és Dr. Wes használhatja fegyvernek. Mik lesznek Damon bosszújának következményei (eddig azt hittem Wes bosszújáról van szó, de úgy látszik félreértettem). Amit nagyon remélek még hogy a félévadzáróban kapunk egy jó romantikus Delena jelenetet vagy rendes csókócskát. Nagyon régen kaptunk egy érdemlegeset, talán nem mennek egy 6 hetes szünetre úgy el hogy nem kapunk. Amikor nem voltak egy pár több romantikus jelentük volt mint most.
    Neked mi a véleményed részről, lehet te jobban átlátod és van elképzelésed arról hogy mi fog történni a következő részben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)Semmi gond, én is már alig bírtam ébren maradni, de szerintem nagyon megérte megnézni.:) Nagyon rég volt már egy ennyire jól összeszedett és kerek, izgalmas rész, nekem nagyon tetszett. A Delena jelenetek is... Basszus, már nagyon hiányoztak. És lám-lám, csak igazam lett, és tényleg Damon ölte meg Aaron szüleit is. És tényleg egyre biztosabbnak érzem azt, hogy Elena-ét is, hisz láthattuk, hogy a kiszabadulás előtt egy brutális bosszút fogadott és évtizedeken keresztül vadászta a társaság tagjait. Még a nyáron is ölt, amikor már Elena-val együtt voltak... És ha Elena szüleit is tényleg ő ölte meg, akkor szerintem ez szét fogja szedni Delena-t. Hogy végleg-e?:(((( De ha tévedek, akkor talán tényleg helyreáll pár dolog és kapunk 1-2 szép jelenetet a félévadzáróban. Hisz a trailerből is simán látszott, hogy Damon szó szerint kitörte magát a cellából, gondolom azért, mert hallotta, hogy Elena-t kínozzák és ez valami brutális plusz erőt adott neki. Amióta együtt vannak, talán nem is volt olyan rész, hogy mindent beleadva újra meg kell mentenie a nőt, akit szeret.
      Az új főgonosz nagyon úgy tűnik szerintem, hogy Enzo lesz. Hisz gondoljunk csak bele, Damon szó szerint otthagyta meghalni, és még az érzéseit is kikapcsolta. Ebből nekem az következik, hogy valamikor a 70-es években kapcsolta vissza őket, amikor Lexi belebotlott. Enzo pedig nem véletlen, ha bosszút akar, ill. több mint 60 évig raboskodott ott… Úgy tűnik, hogy totálisan sikerült őt átmosni. Kíváncsi vagyok, hogy amúgy miként élte túl a tüzet.
      Most, hogy megnéztem újra a jövő heti rész trailerét… Basszus, ez nagyon jónak ígérkezik.
      Aztán meg január 23-án jön majd a 100. epizód, és most azt olvastam, hogy abban fog Klaus visszatérni. És Jenna is jön majd, meg elvileg még más régi arcok is.:))) Ígéretes lesz az is, bár az valószínűleg Kath központú lesz. Csak nekem tetszett nagyon, ahogy összemelegedett Stefan-nal?:) Annyira jó volt a sebezhető, érzelmes, „úgysincs már mit veszítenem” Katherine-t látni.:)))

      Törlés
    2. Szerintem Elena szüleit nem ő ölte meg hiszen amikor még őt kinozták akkor Elena apja még nem volt ebben a bandában csak a Withmore-ok. Grayson akkor kerülhetett bele ebbe amikor oda járt főiskolára. Elena mondta el Damonnek mit tudott meg az apjáról és nem úgy nézett ki mint aki tudott róla. Damon arra tett esküt hogy az összes Whitmore-t lemészárolja az összes generációt. Én nem hiszem hogy Damonnek köze lenne hozzá Elenaék balesetéhez. Remélem igazad lesz és tényleg kapunk pár egymás karjában jelenet nagyon ki vagyok éhezve rá.
      Én is úgy gondolom hogy Damon kitöri onnan magát, hiszen Elenát kinozzák és nem viseli azt el ha bántják, és valami történjen vele. Megpróbálja megállítani West és akkor szembesül Enzoval a "titkos fegyverrel" és annak bosszújának következményeivel. Sok kérdésre választ fogunk még kapni, de ez a kinzos dolog le fog zárulni ebben részben, (ezért is remélek egy kis etyepetyét) mivel a téli szünet utáni rész már Katherine központú és újra láthatjuk a régi arcokat :)

      Törlés
    3. Igen, erről már beszéltünk múlt héten is.:)Hát nem tudom, a jövő héten valóban úgy tűnik, hogy lezárul a kínzós rész és erre is fény derül majd. Én mindenesetre mindkét verziót nagyos is el tudom képzelni.
      Kíváncsi vagyok majd amúgy arra, hogy Damon vagy Elena a későbbiekben számon kéri-e majd Stefant, amiért az az '50-es években egyáltalán nem segített a bátyján. Ez még egy szép kis jelenet lehet.:) Bár gondolom Stef azt hitte, hogy Joseph-et csak merő jókedvből ölte meg Damon, holott ő árulta el az Augustine-oknak Damon-t és ő csak védekezett. Ami nagyon tetszett, hogy ezt a vonalat szépen összekötötték az S01E05-tel, amikor is Elena megtudja, hogy mik ők.:)

      Törlés
    4. Igen, ezek mind jók lennék, mindenesetre kíváncsian várom a jövő heti részt.

      Törlés
    5. Dettó:p élőben:D még ha most nagyon fáradt is vagyok...:S

      Törlés
  3. Az is jó volt hogy Elena milyen mérges lett Damonre amiért kiirtotta a Whitmore családot, feltudott volna robbani. Aztán hogy megijedt ( hogy esetleg szíven találta a golyó ami fa lehetett)egy kicsit vagy nagyon nézőpont kérdese amikor Aaron lelötte Damon-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az nem semmi jelenet volt. Ha kicsit belegondol Elena, akkor érthető, hogy Damon miért fogadott egy ilyen pokoli bosszúhadjáratot. Most, hogy Wes kezelésbe veszi, talán ő is átgondolja majd ezt.

      Törlés
    2. Igazából nem haragudott rá szerintem csak az zavarta hogy átverte. Azt is megértette hogy amikor kiszabadult akkor megölt mindenkit. Tisztában van vele hogy jó okkal tette azt amit tett.

      Törlés
    3. én is remélem, hogy így lesz, és abban is bízok, hogy nem fog Elena azért sápítozni, hogy ne ölje meg West... Aaron, na ő más kérdés. De ezek után tudja jól Damon, hogy vadászni akar majd rá a srác, de szerintem az ő életét kiharcolja majd Elena.

      Törlés
    4. Ahogy forgatási képekről láttam twitteren Wes még egy darabig köztük lesz.

      Törlés
    5. Kár:S Ezeken a képeken átsiklottam. Pedig Wes már igencsak arra a bizonyos Shane-féle listámra került...:S

      Törlés
  4. Egy kérdés a Kötelék történetedben hol van az a rész amit a másik postban írtál hogy Damon és Elena elveszíti egymást, mert nem emlékszem, pedig olvastam lehet hogy átléptem rajta, mert az az igazság hogy elég ritkán van időm olvasgatni és már azt se tudom hogy hol tartok néha van úgy hogy kétszer elolvasom ugyanazt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a rész az Életre kelt rémálom első fejeztétől indul el, és tulajdonképpen a Kilátástalanul rész utolsó fejezetéig tart. 12 fejezet.:D
      http://morwen-and-annpearl-blog.blogspot.hu/2013/08/kotelekek-eletre-kelt-remalmok.html

      Törlés
    2. De ezekben amúgy ugyanez megtörténik Elijah-val és Katherine-nel is. Nekik is át kell élniük a másik elvesztését.

      Törlés
  5. Én egyenlőre csak egy dologhoz fűznék megjegyzést: említetted itt, hogy kik között lesz vajon szex, és hogy azt rebesgetik, hogy egy epizód erejéig Klaus visszatér....arra senki nem gondolt, hogy mivel Katherine lesz a központban, Klaus csak egyfajta visszaemlékezés lesz? Hiszen 500 évig menekült előle, fontos személy volt az életében....szerintem biztosan lesznek visszaemlékezős részek, és én ezt elég kézenfekvőnek találom....

    Caius voltam

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de azt is írták, hogy Jenna is visszatér. Ő pedig miért tenné egy Kath központú részben visszaemlékezve? Ezért tippeltem Klaroline-t:) Bár simán lehet visszaemlőkezős rész attól még... Hát, 1 hónap és megtudjuk:)

      Törlés