2011. július 12., kedd

Harmadik évad fanfiction 14. fejezet - Eredendő bűn

- Nah végre, azt hittem már hosszabb menet lesz. - mondta Damon színpadiasan, mire végre felbukkant Bonnie a hallban.
- Fogd be Damon. - mondta Bonnie, majd letette a grimoire-okat az asztalra.
- Ezek meg minek?
- Gondoltam, hogy keresgélek még pár varázst, ami a hasznunkra lehet.
- Ah, remek, újabb boszorkánykönyvekkel eltöltött unalmas órák - fintorgott Damon, majd a kezébe vette az egyik könyvet. - Mégis mit keressek?
- Bármit, ami hasznosnak tűnik.
- Remek. Jeremy nem segít?
- Már itt is vagyok. - mondta Jeremy, miközben besétált a hallba.
- Helyes. - mondta Damon, majd Jeremyhez vágott egy könyvet. - Ne húzd ki magad a munka alól. A szellemhaluzásodon kívül semmi hasznod nem vesszük.
- Ha már itt tartunk, Elena hol van? - kérdezte Bonnie bíráskodva.
- Mindjárt jön. - mondta Damon, majd elkerekedett a szeme. - Azt hiszem ez segíthet. Azt írja, hogy feltárja a vámpír helyét, ha van nálad valami, ami az övé volt és ragaszkodott hozzá.
- Az lehetetlen, már rákerestem az összes ilyesféle varázslatra. - mondta Bonnie hitetlenkedve.
- Ezek szerint mégsem. Ez olaszul van, talán azért nem találtad meg.
- Van valamid ami Stefané? - kérdezte Bonnie.
- Ha nekem nincs is, Elenának biztos van. - mondta Damon, majd felpattantan a fotelból és elindult vissza a szobába.
Amint belépett a szobába Elenát pillantotta meg egy szál törülközőben, amint a bőröndjében kutakodott.
- Ah, boccs. - mondta Damon játszva, majd máris hátat fordított és elindult ki a szobából.
- Semmi gond, gyere csak be. Mindjárt megyek én is és csatlakozok hozzátok.
- Helyes, mert Bonnie fortyog, hogy nem veszed ki a részed a pasid megmentéséből. Találtam egy érdekes varázst, ami segíthet. Van nálad valami, ami Stefané?
- Persze. - mondta Elena, majd elkezdett keresgélni a bőröndben. Kis idő múlva egy naplót vett elő és Damon kezébe nyomta. - Ne olvasd el! - mondta szigorúan.
- Odaadta neked? - kérdezte Damon csodálkozva.
- Igen. Ebben írt arról, amikor megismert. - mondta Elena, majd csendben lehajtotta a fejét és elindult vissza a bőröndjéhez.
Damon arcán fájdalom suhant át, majd megfogta Elena kezét. - Hé. Meg fogjuk találni.
Elena bólintott, majd felkapta a ruháit és bement vele a fürdőszobába.
Damon úgy döntött megvárja Elenát, míg elkészül. Fel alá sétált a kezében a naplóval, de végül nem nyitotta ki. Egyszer csak hallotta, hogy Elena leejt valamit, szitkozódik egyet, majd elkezd sírni.
Egy szempillantás alatt berontott a fürdőbe és maga előtt látta Elenát egy szál fehérneműben, amint a mosdó szélére támaszkodva sír.
Damon egy pillanat alatt mellette termett és megfogta a vállait.
- Mi a baj? - kérdezte aggódva.
- Minden rendben, csak pár perc.
- Látod.... - mondta Damon keserűen. - Ezért igéztelek meg. Megtehetem újra, ha akarod.
- Nem. - mondta szinte hisztérikusan Elena.
- Jól van na, csak egy ötlet volt, le ne tépd a fejem - mondta Damon védekezően.
Elena nem szólt semmit, csak megfordult és átölelte Damont. Damon érezte, hogy a lány teste nagyon forró. A szívében szétáradt minden érzelem, amit Elena iránt táplált. Hirtelen felkapta őt és felültette a mosdó széles párkányára és szorosan hozzá simult. Lágyan megsimogatta Elena arcát, majd szép lassan a vállát, a derekát és a lábát. Érezte, ahogy Elena libabőrös lett az érintésétől. Miután a keze Elena combjához ért felpillantott és a lány szemébe nézett. Elena szeme izzott, és ködös volt a tekintete. A következő pillanatban Damon nem habozott tovább, megcsókolta Elenát. Mindkettejük szívét egyszerre marta a bűntudat és a szerelem. De nem tudtak megálljt parancsolni egymásnak. Elena levette Damon ingét és közben szenvedélyesen csókolták egymást.
*
- Hol marad már ennyi ideig Damon? - mondta Bonnie, majd elindult ki a hallból a szobák felé.
- Bonnie, ne! - kiáltott utána Jeremy. - Nem kéne.
- Mi? Jer, ne butáskodj már.
- Ne, mert van köztük valami.
- Elena és Damon? - nevetett Bonnie. - Ne viccelj már, Elena nem tenne ilyet. Stefannal van. - mondta Bonnie, majd a következő pillanatban benyitott Elenáék szobájába. - Hé srácok, mi tart már... Áuuuu. Ah, bocsi. - azzal gyorsan be is csukta az ajtót és elvörösödve Jeremyre nézett. - Igazad volt. - mondta, majd visszasietett a hallba, Jeremy meg követte.
- Hé. Bonnie, mi történt?
- Ne akard tudni. Uh. - mondta Bonnie döbbenten.
- Mi? - hüledezett Jeremy. - Csak nem...?
- Neeem. Vagyis nem tudom. Ennyire nem figyeltem meg a részleteket....
*
Hirtelen felkapta Elena és Damon a fejét, amikor Bonnie berontott a szobába. Az ajtóból Bonnie-nak egyenes rálátása volt a fürdőre, ahol ők épp csókolóztak, Damon félmeztelenül, Elena pedig fehérneműben.
- Remek. Ezt hallgatni fogom életem végéig a boszitól. - mondta Damon, majd Elenára pillantott. - Sajnálom.
- Én is gyenge voltam. Felejtsük el, és most menjünk. - mondta Elena zihálva.
- Felejtsük el? - kérdezte Damon elhűlve. - Valóban? Neked ilyen könnyen megy?
- Nem, de... Mégis mit vársz tőlem?
- Jó, ne kezdjük ezt újra, semmi értelme. De vedd már észre Elena, hogy egyikünk se fog tudni sokáig uralkodni magán. Hatással vagyunk egymásra, és ez ellen nem tudsz már te se elég erősen küzdeni. És én sem. Megőrjítesz Elena! - mondta Damon hangosabban és közben megragadta Elena vállait.
Elena finoman megsimogatta Damon mellkasát, majd felpillantott rá.
- Tudom. - majd magához húzta Damont és megcsókolta. - Legyünk erősek. És most menjünk.
Damon nagy levegőt vett, majd szenvedélyesen megcsókolta Elenát. Elena vadul zihált utána és Damon elmosolyodott. - Helyes, menjünk. - azzal lehajolt a földre az ingjéért, felkapta és otthagyta az elképedt Elenát. Elena elmosolyodott, majd leszállt a mosdó tetejéről és felöltözött.
Damon felkapta a naplót és már lépett volna ki a szoba ajtaján, amikor megtorpant.
- Előre engedlek - mondta mosolyogva és Elena felé fordult. - Élvezd te elsőként a boszi gyilkos pillantásainak áradatát.
Elena megrázta a fejét, majd kilépett a szobából, nyomában a mosolygó Damonnal.
- Voilá! - mondta Damon mosolyogva, és meglengette a naplót, amint beléptek a hallba. - Ez Stefané volt. - majd odadobta Bonnie-nak a naplót.
Bonnie szúrósan nézett rá, majd Elenára pillantott.
- Elena én... Ti most...?
- Öhm, semmi baj. Nem, nem, mi csak... Mindegy hagyjuk. Milyen varázst találtatok?
- Miután Damon elolvasta az egyik olasz grimoire-t - azzal szemrehányóan Damonra pillantott Bonnie - kiderült, hogy létezik olyan varázs, amivel meg lehet találni egy vámpírt.
- De minek nekünk ilyen, hiszen Jenna elvezet majd minket! - mondta Elena ellentmondást nem tűrően.
- Hé, ha van más módja, hogy megtaláljuk Steft, akkor hajrá. Inkább, mint hogy valami szellemszerűség rám kapcsolódjon. - mondta Damon mímelt undorral, majd Jeremy felé fordult. - Megtennéd azt szellemlátókám, hogy ha Jenna vagy más bosszúszomjas vámpírszellem felbukkan, szólnál mielőtt pofozkodni támad kedvük?
- Majd meglátom mit tehetek - felelte Jeremy nevetve.
- Nagyon rendes tőled, igazán - mondta Damon mogorván majd felkapta az olasz grimoire-t és elkezdte olvasni. - Itt azt írja, hogy ha megvan a megfelelő kapocs, ez esetben a napló, akkor egy áldozat segítségével megtalálható a vérengző fenevad helye. Áh, ez mégse jó. Gondolom nektek sincs kedvetek megölni valakit Stefan miatt. - mondta fintorogva Damon. - Fantasztikus, lehetek a szellemcsatorna, aki közvetít az én elmeroggyant öcsémhez. - tette hozzá egykedvűen.
- Hát, akkor varázslat kilőve, Jennára vagyunk utalva... - mondta Bonnie elkenődve.
- Hívjam őt?
- Nem kell Jer, úgysem megyünk ma el, mert telihold lesz holnap. Szükségünk lesz majd Caroline-ékre is, és holnap Klaus is vérfarkas lesz... - mondta Elena reményvesztetten. - De ilyenkor Stefanra is veszélyes Klaus...
- Áh, megoldják Elena. Nem hiszem, hogy azért vitte volna el Steft, hogy az első teliholdkor ő legyen a vacsi. - mondta Damon ironikusan.
- Ah, ezzel még csak ne is viccelj - torkolta le Bonnie.
- Nem viccnek szántam Bonnie - felelte Damon ártatlanul.
- Na jó, akkor álljunk neki a könyveket átbogarászni, hátha találunk valami hasznosat. - szögezte le Elena.
Bonnie odasétált Damonhoz és egy nagy kupac könyvet adott oda neki. - Feltételezem nem csak olaszul tudsz. Ez mind a tied. Hajrá.
- Hé, mi vagyok én, szótár? Nem tudom én se a világ összes nyelvét. - vágta hozzá Damon.
- Pedig azt hittem te mindentudó zseni vagy. - mondta mosolyogva Bonnie, becélozva ezzel Damon egóját.
- Az Stefan. De sok mindent nem tudsz te még rólam. - azzal kacsintott egyet Bonnie-re és leült a kanapéra a temérdek könyvvel. - Ez kínaiul van. - majd hozzávágta Bonnie-hoz a könyvet, aki éppen szerencsésen elkapta, mielőtt az arcába repült volna a könyv. - Úgy nézek én ki, mint aki azzal töltötte az idejét, hogy kínaiul tanul? - mondta morcosan, majd megfogta a következő könyvet és Jeremy felé dobta, akit sikeresen fejbe is talált. - Ez franciául van, ha jól tudom, az neked megy. Hajrá. - majd Elena felé fordult. - Neked mit adhatok? - kérdezte sanda mosollyal.
- Meg ne próbáld! - mondta fenyegetően Elena. Damon felhúzta a szemöldökét és elmosolyodott.
- Szerencséd van, spanyolt nem találtam. De - majd felkapott egy könyvet az előtte levő asztalról - Angol van. - Majd Elena felé lendítette a könyvet, aki összerezzent, de Damon a következő pillanatban felpattant a kanapéról, Elena elé viharzott egy másodperc alatt és finoman a kezébe nyomta a könyvet. - Tessék. - egy gyors csókot nyomott Elena ajkára, és mire a többiek észbe kaptak volna, már újra a kanapén volt. Elena szemráhányóan nézett rá, de ő csak ártatlanul mosolygott. - Te akartad. - mondta, majd belevetette magát az egyik német nyelvű grimoire-ba.

- Tényleg sok grimoire-t szedtek össze Martinék... - szólalt meg Bonnie nagy sokára, mikor már a könyvek egy kis részét átnézték. - Órák óta keresgélünk, én már elfáradtam. Megyek, eszek valamit, későre jár és megéheztem.
- Helyes, menjünk - mondta Jeremy és azonnal fel is pattant a földről, ahova betemette magát egy tucat könyvvel.
- Te nem jössz? - fordult Elena Damon felé, aki nem követte őket a konyha felé.
- Ki lesz a vacsi? - kérdezte Damon fel sem pillantva a könyvből, amit épp olvasott. Elena nagyot sóhajtott, de nem szólt semmit, elindult ő is a konyhába. - Jól van, megyek, kell egy kis emberi kaja is.
Letelepedtek négyen az asztalhoz és jóízűen megették a lasagne-t, amit a szállodából hoztak el aznap reggel. Közben nem szóltak egymáshoz, csak falatoztak és elmondták egymásnak, ha találtak valami érdekeset valamelyik grimoire-ban.
- Jenna. - szólalt meg ijedten Jeremy. - Mit keresel itt?
- Jöttem figyelmeztetni titeket, hogy amíg nem jelzek nektek, ne induljatok tovább. Klaus sokáig vérfarkas tud maradni telihold után, ő irányítja a hosszát. De enélkül is veszélyes a vámpírokra.
- Miiii? - fakadt ki Jeremy. - Hát ez remek.
- Mi a baj Jer? - kérdezte ijedten Elena.
- Jenna kiderítette, hogy Klaus tudja irányítani a vérfarkasos idejének a hosszát a telihold után. Akár napokig vérfarkas tud lenni. Illetve anélkül is halálos a harapása a vámpírokra.
- Oh, hát ez csodás. - szólalt meg mogorván Damon. - És mégis meddig?
- Azt Jenna sem tudja. Bármeddig. - majd csodálkozva körülnézett Jeremy. - Már el is ment. Szóval pár napig biztosabb, ha itt maradunk.
- Még egy napot nem bírok ki könyvek közt. - fakadt ki Bonnie.
- Pedig a te kincseid. - nézett rá értetlenül Damon.
- Tudom, de soha nem bújtam még ilyen sokat őket. Varázslatokkal fogok álmodni.
- Addig nem érdekel, amíg engem kihagysz belőlük. - mondta Damon, majd felállt az asztaltól. - Én megyek vissza hozzájuk. Akinek könyvherótja van, az mosogat. - mondta nevetve.
Abban a pillanatban Elena és Jeremy felpattantak és elindultak Damon után. Bonnie sóhajtott egy nagyot, majd összeszedte a tányérokat és elmosogatott.
Mikor Bonnie visszatért hozzájuk Damon egy teleírt lapot nyomott a kezébe.
- Nesze. Kiírtam minden varázst, ami hasznunkra lehet. Általában valamivel legyengítik az ellenfelet, vagy éppen védelmező jellegűek. Én most bemegyek a városba és feltankolok pár napra. Jó éjt nektek.
- Jó éjt Damon.

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!!! :D Király rész!!!!! Elena és Damon csók jelenetek ÁÁÁÁá <3 :D Gondoltam hogy Bonnie fog rájuk nyitni!!!!! :D <3 MFD <3 :D Demi

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!Imádtam!Várom a kövit :P

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok! Köszönjük, hogy rátok mindig számíthatunk.:) Ígérjük, ez még csak a kezdet, a jövőheti rész robbanni fog.:)))

    VálaszTörlés
  4. Szia! Nagyon szívesen , bármikor :D !!! Már irtózatosan várom a kövi részt!!!!! :D <3 MFD <3 :D Demi

    VálaszTörlés