2011. október 6., csütörtök

Kötelékek - Pókerarc 2. fejezet Előzetese

SPOILER


Isobel olyan dolgot oszt meg Elenával, amitől Elena teljesen kiborul. Pearl és Katherine közt, illetve Stefan és Katherine közt tovább nő a feszültség. Elena igyekszik hatni Katherine-re, közben pedig magára hagyja Bonnie-val Isobelt, hogy készüljenek a következő ütközetre. Meredith váratlan akciója mindent felborít. Az üzenete célba ér...



9 megjegyzés:

  1. Sziasztok!!!!! juj az utcso mondattól megijedtem...!!! :D Remélem nem hal meg Damon!!! Vagy bárki más..!!! :D Nagyon várom !!! *.* PÉNTEK!!! <3 MFD <3 Demi

    VálaszTörlés
  2. Hát ez a fejezet igen mozgalmas lesz és sok-sok minden történik benne :) Hosszabb is az átlagnál. Amúgy az egész 9. rész mondhatnám úgy, hogy kulcsfontosságú a történet további alakulását tekintve. :)

    VálaszTörlés
  3. Szia Baba.Hát ez tényleg nagyon izgalmasnak tűnik már alig várom : )

    VálaszTörlés
  4. Szerintem az is lesz :) Most vettem észre, hogy ebben van egy kis spoiler a 3. fejezetről :)Amiről annyit elárulhatok, hogy 18+-os lesz :)

    VálaszTörlés
  5. Mind vagy csak egy rész belőle? :):P

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Csak a 3. fejezet lesz az, de hogy kik között lesz, az maradjon rejtély :) Igazán döbbenet lesz az is, az biztos :)

    VálaszTörlés
  8. Naaa mond eeel légyszííííííííí.Legalább csak az egyik személyt :))

    VálaszTörlés
  9. Lesz elég döbbenet a mai részben.:) amit a kövi kettő csak überelni fog, szerintem :) Nem mondhatom el, de talán az előzetesben majd sejtetni fogom. :) Rész után igyekszek azt is feltenni, jó?:) Rövidem annyit elárulok, hogy nem olyan 18+ lesz, amit eddig megszoktatok :) Szal tényleg 18+ lesz ez :)

    VálaszTörlés