2014. január 18., szombat

Kötelékek 2. promo videó

Sziasztok!

Ahogy ígértem, az ünnepi hét zárásaként ma meghoztam Nektek a Kötelékek 2. promo videóját. A Damon's Fanfiction után ez a második videó, amit elkészítettem. Nagyon örülnék, ha elmondanátok, hogyha van véleményetek róla. :) Sokat segítenétek vele a későbbi munkámat.:)

http://www.youtube.com/watch?v=6DujJaXHrEM

A videóban amúgy remélem felismeritek Elena-t és Katherine-t és meg tudjátok őket különböztetni, mert ez fontos. Kapcsolódik a szöveghez, ami a képek alatt fut. A két új karakter pedig, akiket láthattok, azok Alyssa és Alexander. Ha bármi kérdésetek van, akkor írjátok le nyugodtan.:)

A videó alatt hallható dal a sorozat S04E07-es epizódjának a promo videója alatt volt hallható. Az előadót, és a dal címét megtaláljátok a videó leírásában.


Morwen

Ui: Senkit se zavarjon meg, hogy Alyssa szőke és barna hajjal is látható a videóban. Ennek a történetben fontos szerepe lesz.

6 megjegyzés:

  1. Egyszerűen nem találok szavakat! Nagyon meghatott a videó, főleg mikor láttam Damont. Az a pár klipp sokkal beszédesebb volt, mint bármi eddig vagy bármilyen le/megirt történet. Igy látom én a sorozatban Damont, egy össze/megtört, szeretetre, elfogadásra vágyó. Nem egy könyü utazás elébe nézünk, de remélem annál boldogabb lesz a vége. Alyssa és Alexander nagyon jó páros lesznek. Nagyon várom az első fejezetet már.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen Maresz.:))) Jaj, nem is tudom, hogy mit mondjak. Annyira de annyira örülök, hogy átjött számodra az a mély fájdalom és keserűség, amit a videóban érzékeltetni akartam. Ami nagyon sokáig a történet alaphangulatát is megadja majd. A nehéz utazás hamarosan indul:) És Alyssa+Alexander tényleg szép páros lesznek.:))) De Damon mit szól majd ehhez? :)

      Törlés
  2. Huj huj!
    örülök hogy lesz Kötelékek kettő :)
    A promó videó nagyon jól sikeredett,fogalmam sincs te meg a többi ember hogy csinál videót pedig én is szeretnék a blogomhoz egyett :)
    Alig várom a folytatás-t,remélem Eleníta vissza tér.
    Egy kérdés:Meg tudnád mondani annak a lánynak a nevét aki Alyssa-t "alakítja"?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jessie!:)
      Jaj, nagyon örülök, hogy írtál, és hogy örömmel várod a folytatást.:)
      A videót én is csak most tanulgattam csinálni, és ez a második, amit csináltam. Sok munka, sok szöszölés, de megéri.:)
      Az Alyssa-t "alakító" lány neve, akit én elképzeltem hozzá, az nem más, mint Teresa Palmer:)

      Törlés
  3. Szia!
    Megint én :D
    Megkérdezhetem milyen programmal csináltad a promo videókat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Windows Movie Maker. Egész könnyen bele lehet tanulni, de maga a program... Rémálom, annyi hiba van benne és sokszor leáll. Szóval igazi agytépő tud lenni, erre készülj fel.

      Törlés