2014. szeptember 5., péntek

18+!!! Damon's Fanfiction - 38. fejezet: A természet lágy ölén

Sziasztok!

Rég volt már 18+-os rész, nemde? :) Nos, végre itt egy újabb :)

Jó szórakozást hozzá:)

Morwen



***********************



Miután elfogyasztottuk a szerény kis ebédünket Damon-nal, én mindent elmostam, majd visszapakoltam a tányérokat és minden egyéb mást a helyükre. Damon eközben újra tett a tűzre, és én már csatlakoztam is hozzá, amikor végzett.
- Kint nagyon sűrűn elkezdett esni a hó, és csúnya szél fúj. Jobb lesz, ha megvárjuk, amíg jobbra fordul az idő – felelte nekem halkan, de egy pillanatra sem nézett rám, hanem tovább piszkálta guggoló pozícióban a farönköket a kandallóban.
Én nem feleltem semmit, hanem egyszerűen csak mögé sétáltam és óvatosan végigsimítottam az arcán. Ő jólesően a tenyerembe fektette az arcát, és csak tűrte, hogy simogassam, a hajába túrjak… Végül mellé léptem és letérdeltem én is a földre. Ő kíváncsian rám nézett, de én nem szóltam semmit, hanem csak leültem mellé, és bámultam bele a tűzbe. Egy darabig még engem figyelt, ám pár perccel később csatlakozott hozzám. Leült ő is a földre, átkarolt, majd együtt bámultuk a forró lángokat. Egy régi, meghitt pillanat jutott az eszembe, ami mosolyt csalt az arcomra. Azt, amikor két hete a Salvatore villában a kandalló előtt szeretkeztünk. Gyönyörű és felejthetetlen élmény volt.
- Mi jár a fejedben? – szólalt meg Damon, miután látta, hogy boldogan mosolygok.
- Eszembe jutott a Salvatore kandalló – szólaltam meg vigyorogva és ránéztem. Ő is elmosolyodott, majd szorosabban átölelt és újra a tűzbe bámult.
- Emlékszek rá – mondta nekem nagyot sóhajtva, majd egy csókot nyomott a homlokomra. – Akkor jöttem rá, hogy valójában az az én bajom, hogy megszerettelek, és ezt nem mertem bevallani magamnak. Aztán pár nappal később rájöttem, hogy ez sokkal több annál…
Elmerengve hallgattam az őszinte szavait és ez az én szívemet is édes bizsergésbe vonta. Szóval akkor tényleg egyszerre épültek fel bennünk azok a bizonyos magasztos, csodaszép érzések. Mindkettőnknek ugyanazt jelentette az a két alkalom a kandalló előtt.
- Jó lenne, ha egyszer megismételhetnénk – szólaltam meg pár perccel később nagyot sóhajtva, és kíváncsian vártam, hogy Damon lecsapja-e ezt a magas labdát. Percekig néma csend és egyikünk sem szólalt meg. A karjai szorosan körülöttem voltak, én pedig óvatosan végigsimítottam a kézfején. Éreztem, hogy jólesően beleborzong a finom érintésbe, és ez mosolyt csalt az arcomra. Tudtam, hogy piszkos módon játszok vele, és talán nem kellene idáig elmennem. Ő nem tudhatta, hogy szeretem és ezért akarok vele lenni… Ő most csak azt hitte, hogy csak egy jót akarok szexelni, és talán ezzel megköszönni neki a kedvességét. Reméltem, hogy nem hiszi ezt rólam, de amilyen furcsa játékba bonyolódtunk most bele…
- Ezt szeretnéd? – szólalt meg egy kis idő után reszelős hangon Damon. Én csak bólintottam az ölelésében, és megfogtam az engem ölelő kezét. Belekulcsoltam az enyémet és egy csókot adtam rá. – Nem kell hálából vagy szánalomból ezt tenned – tette hozzá végül halkan.
Hitetlenül megcsóváltam a fejem és megfordultam az ölelésében, hogy rá tudjak nézni.
- Sosem feküdtem le senkivel szánalomból vagy hálából és ezután sem fogok soha. Ha valakivel szorosabb testi viszonyba kerültem, akkor az csak azért volt, mert én is azt akartam. Hányszor feküdtünk le Damon? – kérdeztem tőle kíváncsian, mire ő megrázta a fejét.
- Nem tudom. Sosem az volt a lényeg. Kivéve amikor, szó szerint az ájulásig kínoztalak – felelte nekem elmosolyodva, amivel az én arcomra is mosolyt csalt.
- És érezted valaha is azt, hogy nem kívánlak őrülten és nem élvezem veled maradéktalanul a szexet? – kérdeztem tőle halkan.
- Egyszer sem volt ilyen – felelte nekem magabiztosan. – De azóta minden megváltozott Alice, és ne mondd nekem azt, hogy te ezt nem vetted észre. Nem csak arra célzok most, hogy én többet érzek irántad, hanem az egymáshoz való viszonyunk is más lett. Két egymásnak idegen, közömbös szerető nem tölt együtt ennyi időt, pláne úgy, hogy nem minden percet a szexre fordítanak.
- Ezt aláírom Damon, ebben igazad van. Jól mondtad nekem korábban, hogy valóban barátok lettünk. Barátok extrákkal. A vágy és a szikra viszont továbbra is ott pattog kettőnk közt. Benned és bennem is ott van az igény és a vágy a másik iránt, ezt kár tagadni. Nem jól mondom Damon? – kérdeztem tőle halkan.
- De igen – felelte nekem nagyot sóhajtva, majd megcsóválta a fejét. – Tudod, szeretnék minden pillanatot veled tölteni, és attól tartok, hogy ha újra lefekszünk, akkor valamit elrontok, elrontunk, és a holnapi napot tőlem távol töltöd. Ezt pedig nem akarom – tette hozzá őszintén és mélyen a szemembe nézett.
- Egy nap az rövid idő, és nem fog semelyikünk sem elrontani semmit ennyi idő alatt. Ezt megígérem. Veled maradok, ameddig csak szeretnéd – mondtam neki kedvesen, és közben lágyan végigsimítottam az arcát. – Ne haragudj, hogy ezeket szóba hoztam, de lassan kezdem úgy érezni, hogy ha tovább csigázol, direkt persze, akkor a végén egyszerűen felrobbanok az óriási vágytól, ami érted éget.
- Hm, szóval azt akarod mondani, hogy vágysz rám? – kérdezte tőlem elmosolyodva, majd lassan közelebb hajolt hozzám. Ó igen, az a bizonyos szikra ismét itt volt, és égette az egész bőrömet, mert még mindig nem ízlelhettem meg Damon kívánatos ajkait.
- Most komolyan azt várod tőlem, hogy könyörögjek neked? – kérdeztem elfúlva az ajkaiba, mire neki egy huncut mosoly jelent meg az ajkán.
- Ez nem rossz ötlet – felelte nekem vigyorogva, majd még közelebb hajolt hozzám, de még mindig nem csókolt meg.
- Amúgy miért is vagy ennyire egoista? – tettem fel neki a költői kérdést, mire ő csak nevetve megrántotta a vállát, és újra közelített felém. Három centiméter? Igen, annyi volt köztünk, de szerintem lassan már a millimétereket is meg tudtam volna számolni.
- Esküszöm Damon, ha még egyszer parlagon hagysz… - szólaltam meg zihálva az ajkaiba, ő viszont tovább vigyorgott.
- Akkor mi lesz? – kérdezte tőlem mosolyogva. – Megerőszakolsz?
- Meglehet – feleltem neki morcosan, ám ő erre csak tovább vigyorgott, és talán azt is tudta, hogy rájátszok a dolgokra.
- Azt elviselném – mondta egy édes féloldalas mosollyal az arcán, tovább szítva ezzel bennem az őrült vágyakozást iránta. Nem is volt olyan egyszerű becserkészni őt, mert ha akarta, akkor nagyon is tudta magát tartani és kéretni. A kis mocsok… Tudja, hogy mitől döglik a légy és még az utolsó pillanatokban is azért küzd, hogy meghódítson. Istenem, hogy lehet valaki ennyire szerethető és imádnivaló? Hogy hiheti azt egyáltalán, hogy nem szeretem őt viszont? Hogy gondolhatja azt, hogy nem képes egy mohó tekintettel vagy kétes célzással azonnal lázba hozni?
- Damon – ejtettem ki halkan a nevét, és alig voltam képes az ajkáról a szemébe nézni.
- Igen? – kérdezte tőlem csillogó szemekkel, és tovább mosolyogott.
- Ezt még visszakapod – feleltem neki morcosan, mire ő kíváncsian felhúzta a szemöldökét.
- Mit is? – kérdezte értetlenül, de továbbra is mosolygott.
- Azt, amit kicsaltál belőlem aljas módon – feleltem neki megjátszott sértettséggel, mire ő még jobban vigyorgott.
- És mi lenne az? – kérdezte kíváncsian és mohó csillogással a szemében nézett rám.
- Feküdj le velem. Most… Itt… - szólaltam meg határozottan, de olyan halkan, hogy csoda, hogy meghallotta a szavaimat. – Kérlek – tettem hozzá halkan, mire ő döbbenten nézett rám. Egy kicsit hátrébb hajolt tőlem, és értetlenül végigmért. Gondolom azon morfondírozott, hogy valóban azt hallotta-e, amit hallott, és hogy tőlem hallhatta-e ezeket a szavakat. Nos igen, jól sejtette… Igen kiváltságos helyzetben állt nálam, hogy én végül egy ilyet képes voltam kimondani neki. Az persze már más kérdés volt, hogy a valódi és őszinte vágyak mellett nekem is volt ezzel hátsó szándékom… Ő pontosan ebbe a játékba akart belerángatni, nekem pedig a győzelem miatt bele kellett ebbe mennem.
Végül hitetlenül megrázta a fejét, majd váratlanul felpattant a földről és a kezét nyújtotta nekem. Én gondolkodás nélkül az övébe helyeztem az enyémet, és amikor hirtelen felrántott… Egyenesen a mellkasának ütköztem, és a tekintetünk is egymáséba fonódott. Tisztán láttam rajta, hogy mennyire vágyik rám, a tekintete mindent elárult, és ez még jobban hatott rám is. Még mindig nem csókolt meg, hanem legnagyobb döbbenetemre hátrébb lépett tőlem, amivel egy fájdalmas nyögést csalt elő a torkomból. Rám se hederítve az apró ágyhoz sétált a szoba másik sarkába, majd lerántotta a plédet és a párnát az ágyról és visszasétált velük hozzám. A plédet szó nélkül leterítette a földre, a párnát is ráhelyezte, majd mire bármit is mondhattam volna, hirtelen elém suhant és szorosan magához rántott. A kezével lassan végigsimított az arcomon, a tekintetével pedig követte a keze útját. Amikor a nyakamhoz ért, akkor a pulcsimba ütközött, így két pillanat alatt hirtelen levette rólam. Azt hittem, hogy menten meggyulladok a pusztító vágytól, amit bennem csiholt, de úgy tűnt, hogy ez most őt hidegen hagyta. Tudtam, hogy most egy nagyon kemény és erőt próbáló érzelmi hullámvasútra fog vinni, és lelkiekben próbáltam arra készülni, hogy észnél maradjak, és ne valljam be neki az érzéseimet. Keményen tudott játszani a céljai érdekében, és ebből már kaptam párszor ízelítőt az elmúlt két hónapban. Most viszont… Tudtam, hogy a legnehezebb pillantok egyike vár rám. Nem fog kímélni és mindent meg fog tenni azért, hogy sose felejtsem el a mai napot. Hogy is tudnám? Hisz már most a legtökéletesebbek között foglalta el méltó helyét.
- Ugye tudod, hogy mi vár most rád? – kérdezte halkan Damon a fülembe és közben tovább simogatott minden szabad bőrfelületet, amit elért rajtam.
- Addig fogsz kínozni, míg nem könyörgök az édes beteljesülésért? – kérdeztem tőle elfúlva, majd mélyen a szemébe néztem. Bele se mertem gondolni, hogy milyen csodás világba készül most elrepíteni, mert már maga a gondolat is teljesen lázba hozott. Hamarosan újra csókolhatom, érinthetem őt és… És érezhetem… Érezhetem, ahogy újra édesen birtokba veszi a testem és együtt repít minket a gyönyör felé. Az a férfi, aki a szívemet birtokolta…
- Valahogy úgy – felelte nekem komoly hangon, és az ajkamra siklott a tekintete. – Készen állsz rá? Akarod? – kérdezte izzó hangon a fülembe, és közben lágyan simogatta a fülem tövét, majd apró csókokkal hintett el, amik pillanatok alatt lángra gyújtották a bőrömet.
- Igen, akarom – feleltem neki határozottan. Sose beszéltük meg azt, hogy mikor mennyire adjuk át egymásnak a teljes irányítást, de most… Már maga ez a beszélgetés is őrülten izgató és vágyat felkorbácsoló volt. Mintha már most maga az előjáték zajlana.
- Ha bármikor is úgy érzed, hogy túlzásba estem, vagy hogy ezt nem akarod, akkor azonnal állíts meg – szólalt meg végül szigorúan, majd a szemembe nézett. – Rendben?
- Erre nem lesz szükség, Damon – feleltem neki határozottan és elmosolyodtam.
- Ezt nem tudhatod – válaszolta nekem feszülten. – Megállítasz, ha besokalltál, rendben? Bármilyen módon, de megteszed! Szeretlek, és sosem akarnálak bántani, de ez most csak puszta szex lesz és nem foglak kímélni. Minden érzéked maradéktalanul kiélesítem, és olyan dolgokba foglak belevinni, amit ha élvezni tudsz, akkor a végeredmény fenomenális lesz. De az odáig vezető út… Nem arra kérlek, hogy bízz bennem, hanem hogy ha valami nem tetszik, akkor szólj vagy állíts meg.
- Nem vagyok kislány Damon és nem kell ennyire féltened – feleltem neki sértetten. – Nyitott vagyok és eddig sosem okoztál nekem csalódást, vagy fájdalmat. Na jó, egyszer, de szex közben ezt észre se vettem – tettem hozzá szemforgatva. – Oké, szólok, ha valami nem tetszik – mondtam végül megadóan, és erre az ő tartása is felengedett.
Úgy tűnik, hogy tényleg egy kemény játékba sodortuk egymást kölcsönösen. De azt hiszem, hogy ez nem olyan nagy baj, feltéve, ha mindketten maradéktalanul élvezni tudjuk majd azt, amibe egymást vezettük. Damon mintegy végszóra végre megszüntette a köztünk lévő távolságot és hevesen, vadul csapott le az ajkaimra. A vágy azonnal ezerszeresére izzott fel bennem iránta és már most azt kívántam, hogy bár most érezhetném a teste minden forró pontját, miközben őrülten egymásnak esünk. Csak szex? Hát akkor hajrá, csak szex és nulla érzelem! Ezt ígérte most nekem, és azt hiszem, hogy most nekem is ezt kell majd tennem. Ki kell egy kicsit kapcsolnom, és csak a testemre szabad koncentrálnom és hagynom kell neki, hogy teljesítse a kérésemet. De szerintem nem lesz itt semmi probléma, élvezni fogjuk mindketten az elkövetkezendő perceket, vagy órákat.
Szenvedélyesen és vadul csókolóztunk és már most készen álltam volna arra, hogy magamba fogadjam őt. Őrülten kívántam és ezt szerintem ő is nagyon jól tudta. Hamar elkezdte rólam lehámozni a ruhákat, ám amikor én nyúltam volna az ingje után, ő egyszerűen megfogta a kezeimet és pillanatok alatt háttal magához vont. Lágyan végigcsókolta a nyakam, és végül levette rólam a melltartómat, mert felül már csak az volt rajtam. Én hangosan zihálni kezdtem, amikor a melleimet a kezébe vette és finoman elkezdte őket masszírozni, simogatni, a bimbómmal játszott és közben a nyakam csókolgatta újra és újra. A keze végül lassan a derekamra siklott és határozottan elkezdte kigombolni a nadrágomat és lehúzta rólam a fehérneműmmel együtt. Hangosan kapkodtam a levegőt, amikor újra szorosan magához ölelt én pedig érezhettem a fenekemhez préselődve, hogy mennyire kíván. Újra a melleimmel foglalatoskodott, ám eközben már nem csak a nyakam, hanem a hátam és a vállaim is végigcsókolta. A jobb keze végül érzékien lesiklott a csípőmön, egészen addig, míg a legérzékenyebb pontomra nem talált. Lágyan elkezdett izgatni, én pedig az édes érintése nyomán hátrafeszítettem a nyakam, aminek következtében ő még jobban hozzám fért.
Kitartóan és lágyan izgatott, én pedig tűrtem az édes kényeztetést. Néha elkalandozott a keze és egy-egy váratlan pillanatban elmerült bennem egy, kettő, vagy később három ujjal, de sosem annyira, hogy végül ez megadja az édes kegyelemdöfést nekem. Egyre jobban ziháltam, ő pedig egyre vadabbul simított végig a testemen, minden érzékem maradéktalanul kiélezve ezzel. Ám egyszer csak hirtelen elengedett és hátrébb lépett tőlem.
- Ne fordulj meg! – szólt rám halkan, mire én szót fogadva neki úgy maradtam, ahogy voltam és nem fordultam meg. Hallottam, ahogy egy finom anyag a padlóra hullik és biztos voltam abban, hogy ez az ingje volt. Ezután egy öv hangos kibontása, majd egy zipzár… A nadrágja… A cipői is hangosan koppantak a földön, és pár pillanattal később egy súlyosabb anyag is csatlakozhatott mellé. Tényleg nagyon kiélesedett a hallásom és mivel látni nem láthattam azt, amit csinál… Ez még jobban fokozta bennem az édes várakozást iránta. Ütemesen emelkedett meg újra és újra a mellkasom, mert a levegő szaporán és gyorsan járt ki és be a tüdőmbe. És amikor hirtelen újra megéreztem a hátamon, a fenekemen és a lábaimon Damon forró bőrét, ahogy hozzám simul… Úristen, lehet ennél jobban égni a saját testemben? A válasz határozott igen volt! Epekedve vártam, hogy újra megérintsen, és amikor a melleimhez ért… Azt hittem, hogy lassan elvesztem az eszem, ha így folytatja. A jobb keze ismét lesiklott a testemen és azonnal belém hatolt az ujjaival. Kéjesen felnyögtem az édes támadása nyomán, és mivel közben éreztem a fenekemhez nyomódni kőkemény férfiasságát… Belül már most azért könyörögtem, hogy váltsa fel az ujjait rá és… És…
Istenem, nem bírtam gondolkozni, mert a kéj őrült módjára püfölte a testemet és egyre jobban sodrottam a mámorító gyönyör felé. Hogy Damon tudta-e ezt? Ó, biztos vagyok benne, mert az utolsó pillanatban kihúzta belőlem az ujjait, és ismét a melleimhez tért vissza. Éreztem, ahogy a forró nedvemet végigsimítja a bőrömön és ez őrülten izgató volt. Hátul pedig… Lassan nekem feszült, de olyan kicsit hatolt csak belém, hogy ez inkább volt kínzás, mint édes ostrom. Megpróbáltam megmozdulni a karjai közt, hogy jobban belém tudjon csúszni, de ő túlságosan is szorosan tartott és nem engedte ezt. Percekig álltunk így összeforrva a kandalló előtt, és nagyon ritkán egy kicsit beljebb nyomult bennem Damon, de sosem annyira, hogy az átlökhessen a csúcson.
Pár perccel később szorosan magához ölelt, és úgy ahogy voltunk, összeforrva, háttal, valahogy sikeresen a földre térdeltünk mindketten. De még mindig nem… Még mindig nem tett teljesen a magáévá én pedig… Hirtelen azonban teljes erőből belém hatolt, tövig, én pedig eszemet vesztve sikítottam az édes összeolvadás nyomán. A keze végigsiklott a hátamon, a fenekemen, és amennyire elérte a melleimen is. Végül a csípőmön állapodott meg az egyik keze, a másikat pedig a vállamra tette. Szinte remegtem a várakozástól, mert tudtam, hogy mit fog csinálni. Újra és újra ütemesen összehúzódtak körülötte az izmaim, és vártam. Vártam, de talán percekig nem is történt semmi. Aztán egyszer csak lassan megmozdult és szinte teljesen kihúzódott belőlem. És semmi… Ismét semmi és csak őrült várakozás. Lüktetve szorítottam őt újra és újra, már amennyire tudtam, mert szinte alig volt bennem. Minden érzékem az ezerszeresére éleződött ki, és hirtelen szerintem azt is meg tudtam volna, mondani, hogy kint a szél veri-e a fa ágait a ház falának, vagy csak egy madár kopog a fán. Hallottam mögöttem Damon halk és ütemes légvételét, és abból próbáltam jósolni, de nem jártam sikerrel. Amikor a keze kicsit megmozdult a csípőmön, és szorosabban fogott, akkor azt hittem hogy most fog ismét elmerülni bennem. De nem… Fogalmam sincs, hogy percekig, vagy csak néhány másodpercig tartott-e mindez, mert az időérzékem elveszett. Aztán a következő pillanatban hirtelen újra tövig felnyársalt, én pedig eszemet vesztve nyögtem fel az édes újraegyesülés miatt, ami most tényleg talán csak egy másodpercig tartott, mert szinte azonnal vissza is húzódott. Ez tényleg kínzás… Alig érezhettem őt, most pedig nem volt másom, mint az utóbbi mozdulatának az emléke, ami talán még most is visszhangzott a testemben. Újra csak a várakozás maradt, az érzékeim meg talán ennél is jobban próbáltak kiélesedni. Próbáltam lenyugtatni a légzésem, mert tudtam, hogy újabb percekig nem lesz semmi, de megint tévedtem. Damon ismét teljes erőből előre nyomakodott, az én testem pedig beleremegett az édes mozdulatba. Most egy ideig teljes egészében bennem volt, de egy millimétert sem volt hajlandó mozdulni. Én viszont… Őrülten koncentráltam és minden létező pillanatban összehúztam körülötte az izmaimat és élveztem, ahogy egy apró sóhaj szakad ki mögülem a torkából. Sejtettem, hogy ezt nem fogom megúszni, és hamar meg is lett a következménye a tettemnek. Damon lassan kihúzódott belőlem, ám mire bármire is gondolhattam volna, újra felnyársalt. Aztán a legnagyobb döbbenetemre ezt megtette egymás után többször is. Hangosan ziháltam a karjai közt, élveztem a fantasztikus együttlétet és éreztem, hogy hamarosan végem van. Már szinte vissza tudtam számolni a másodperceket, amikor is Damon hirtelen kihúzódott belőlem és pillanatok alatt megfordított, így most hanyatt feküdtem az ideiglenes ágyunkon. Mohó és vad tekintettel nézett rám, majd hirtelen fölém tornyosult és megcsókolt. Zihálva viszonoztam a csókot, mert az előbb tényleg csak egy hajszál választott el az édes beteljesüléstől. A jobb keze végigsiklott a testemen, majd kettőnk között újra a csiklómra tévedt és finoman elkezdett izgatni. Az érzés fantasztikus volt, de csak pont annyira volt elég, hogy szinten tartsa a sóvárgást, mert azon a bizonyos ponton képtelen volt átlökni. Szinte vonaglottam a kéjtől, a vágyakozástól a karjai közt, de eszemben sem volt ezt szóvá tenni neki, mert ezt a helyzetet én is iszonyatosan élveztem. Teljes mértékben rábíztam magam és ezt egy pillanatra sem bántam meg.
A percek izgatóan és ködösen teltek, mígnem egyszer Damon el nem engedett és ezúttal kőkemény férfiassága nyársalt fel hirtelen és keményen. Ívbe feszült alatta a testem, de őt ez nem zavarta, mert nagyon szorosan tartott. És újra ugyanaz a játék következett… Lassan kihúzódott belőlem és óráknak tűnő percek után merült csak el bennem tövig. Aztán ismét ki, és később be… Az őrület határán voltam, ebben biztos voltam. Aztán egyszer csak Damon sűrűbben ismételte ezt meg, de megint a legutolsó pillanatban megállt és kihúzódott belőlem. Eszeveszettül ziháltam és a testem szó szerint égett, izzott és üvöltött az édes feloldózásért, amit még mindig nem kaptam meg.
Damon végül elhajolt tőlem és a párnáért nyúlt, ami tőlünk nem messze hevert a földön. Eddig nem volt rá szükségünk, de most… Óvatosan megemelte a csípőmet majd a fenekem alá csúsztatta a párnát, így alacsonyabbra került a felsőtestem. Damon akkor közelebb fészkelődött hozzám és ismét nekem feszült. Őrjítően lassan nyomakodott előre, és amikor teljesen bennem volt, akkor szorosan magához szorította a combomat és hirtelen újra belém döfött. Azt hiszem, hogy csoda, ha nem akadtak fenn ezután a szemeim. Borzasztóan jól értett ahhoz, hogy mivel veheti el az utolsó maradék józan gondolatomat is, és tovább folytatta ezt az ördögi kínzást. A másik keze végigsiklott a testemen, és érzékien barangolta be a tűzforró bőrömet. Hangosan ziháltam és egy pillanatra összeakadt a tekintetünk, pont akkor amikor újra mélyen elmerült bennem. Azt hittem, hogy abban a pillanatban el is élvezek, de nem… Még mindig egy apró hajszál hiányzott csak, és ezt szerintem Damon is pontosan tudta. Vad tűz gyúlt a tekintetében, majd hirtelen kihúzódott belőlem, és ismét távol volt tőlem… Belőlem…
Sóvárogva néztem rá, mire ő megfogta a kezem és magával rántva felálltunk a földről. Alig bírtam megállni a lábamon, pedig még egyszer sem élveztem el, ám ez az egész Damon-féle hadművelet már most rengeteg erőmet felemésztette. Ő ekkor hirtelen magához rántott és hevesen megcsókolt. Alig fogtam fel, hogy lassan a falhoz hátráltunk, míg nem az én hátam neki nem ütközött. Ekkor Damon a derekára emelte a bal lábamat és a következő pillanatban hirtelen tövig elmerült bennem. Hangosan felnyögtem az újabb fantasztikus érzésbe, és eszemet vesztve kaptam az ajka után, ám ő nem hagyta, hogy tovább csókoljam. Nagyon erősen szorított a falnak, de megint nem mozdult meg bennem egy centit sem. A jobb kezét a fenekem alá csúsztatta és borzasztóan erősen megmarkolta, de csak pont annyira, hogy ne fájjon. A vad tekintete az enyémbe fúródott, és amikor láttam, hogy átváltozik az arca, az összes izom a hasamban édes görcsbe rándult. Igen, a véghajrá! Most jön! Izgatottan és teljesen felvillanyozva vártam az utolsó hajrát és azt, hogy megharapjon. De nem ez történt. Lassan mozdult meg, és újra elmerült bennem, eközben pedig a bal csuklóját megharapta és a szám elé tartotta. Én egy pillanatra döbbenten néztem rá, de a következő másodpercben máris a sebre hajoltam és lassan elkezdtem inni a vérét. Ezután pedig… Újra keményem mozdult bennem és ez, meg a vérének a felfokozó, minden érzéket kiélesítő hatása egyszerűen mámorító és fantasztikus érzés volt. Egyre erőteljesebben merült el bennem, én pedig annál kitartóbban ittam a vérét és élveztem a gyönyör mámorító előszelét. Csak halkan könyörögtem magamban azért, hogy most meg ne álljon az utolsó pillanatban, mert akkor meg fogok őrülni, az biztos. Ám a mozdultok egyre csak izzottak és gyorsultak, és amikor már majdnem ott voltam, akkor Damon közelebb hajolt hozzám és lágyan oldalra fordította a fejem, én pedig így ittam tovább a vérét. Aztán… Azt hittem, hogy összeesek a gyönyörűségtől, amikor óvatosan felszakította a bőrt a nyakamon és ő is elkezdte kortyolni a vérem. A mozdulatai ekkor váltak igazán hevessé és vaddá, és két pillanattal később mindketten eszeveszetten zihálva, mohóbban kortyolva a másik vérét éltük át a mindent elsöprő kéjt. A gyönyör végigszánkázott a testem minden apró pontján, szinte minden izmomat görcsbe rántotta és megfeszítette, annyira intenzív volt minden.
Aztán lassan ez is véget ért, ám mi még mindig egymás vérét kortyoltuk és ember létemre borzasztóan jól esett az, hogy Damon vérét ihatom. Tudtam, hogy addig én sem állhatok meg, amíg ő nem teszi ezt, mert biztos voltam abban, hogy nem csak azért csinálta ezt, hogy jobban kiteljesítse az orgazmusunkat. Éreztem, hogy nagyobb és bátrabb kortyokat ivott belőlem, és ez a tudtat egyszerűen mámorító volt. Végül lassan elszakadt az ajkamtól, és én is követtem a példáját. Kitartóan figyelte a sebet a nyakamon és addig rám sem nézett, amíg feltételezésem szerint meg nem győződött arról, hogy begyógyult a harapása.
Utána rám emelte a tekintetét, és a szemembe nézett. Még mindig össze volt forrva a testünk, a keze még mindig a fenekemen volt, és nem szóltunk egy szót sem. Csak néztük egymást, és élveztem a pillanat varázsát. Az arca már rég visszaváltozott, és most hogy rám nézett, a vad és mohó vágy helyett már csak a kedvesség és a tiszta, őszinte szeretet tükröződött a tekintetében. Boldogan elmosolyodtam, majd a jobb kezemmel az arcához értem és végigsimítottam rajta. Szinte éreztem, ahogy megkönnyebbülten felsóhajt, amiért nem rohantam el fejvesztve, és amiért ilyen kedvesen és boldogan nézek rá. Elmosolyodtam, majd lassan az ajkára hajoltam és megcsókoltam őt.
- Ez észveszejtő volt – szólaltam meg pár perccel később mosolyogva, amikor elváltunk egymás ajkától.
- Tudom – felelte nekem vigyorogva, majd lassan végigsimított a testemen és újra elkezdett bennem mozogni. – És a java még csak most jön! – ígérte nekem sejtelmesen, mire én hangosan felnevettem.
- Epekedve várom – feleltem neki boldogan, majd ismét megcsókoltam őt.
És igaza volt, Damon-nak most is igaza volt. Ezúttal is egy gyors és vad menetbe kezdtünk bele, de most meg sem álltunk addig a bizonyos mámorító, minden vágyat kielégítő pontig.
Hangosan ziháltunk egymás ölelésében, mindkettőnk szeme a boldogságtól csillogott, de ő azt nem tudhatta, hogy a szerelem az enyémben is csillog, nem csak az övében.
Fáradtan elszakadtunk egymástól, majd ismét letelepedtünk a kandalló elé és szorosan összebújtunk. A forró lángok tőlünk egy méterre pattogtak halkan, és jólesően simogatta a meleg a bőrömet.
Ez nem is volt olyan rossz, mint vártam, vagyis nem rontottunk el vele semmi olyat, amitől Damon tartott. Minden a lehető legnagyobb rendben lesz, és együtt fogom tölteni vele az utolsó napomat is, aminek a zárásaként vár ránk az a bizonyos karácsonyi bál. Hogy miért sejtettem azt, hogy a holnapi nap méltó vetélytársa lesz a mainak? Azt hiszem azért, mert ismertem már jól Damon-t, és úgy gondoltam, hogy gondoskodni fog arról, hogy ez így legyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése