2011. szeptember 23., péntek

Kötelékek - Kiút a pokolból (nyolcadik rész - negyedik fejezet) 18+


 
Elena felment Bonnie szobájába és úgy döntött, hogy nem hagyja magára a lányt, amíg az fel nem ébred. Alig pár órája üldögélt Bonnie mellett egy fotelban, mire a boszorkány végre felkelt. Fáradtan nyújtózott egyet, majd felült az ágyon.
- Hogy vagy? - kérdezte tőle Elena halkan.
- Jól vagyok Elena. Azt hiszem. Mi történt? - kérdezte és közben fájdalmasan végigsimította a fejét. - Mintha egy vonat száguldott volna át a fejemen.
- Az nem vonat volt, hanem Caroline. Elijah megigézte, hogy támadjon nektek. Pearl és Tyler szedték le rólad.
- Meredith és Elijah?
- Meredith elmenekült, amikor összeestél, de Elijaht Katherine és én még időben elkaptuk. Ő most lent van a pincében. Bonnie... - Elena hangja elcsuklott és bűnbánóan nézett a barátnőjére. - Azt tudnod kell, hogy meg kellett itassalak a véremmel, mert nem élted volna túl. Sajnálom, de... Nem akartalak elveszíteni. - mondta Elena már a könnyei kíséretében.
- Elena, ne, shh. - mondta Bonnie kedvesen majd odasétált Elenához, felhúzta a fotelról és átölelte őt. - Nincs semmi baj. Köszönöm, hogy megmentettél.
- Kérlek nagyon vigyázz magadra. Legalább egy nap, míg kiürül a vér a szervezetedből.
- Ne aggódj, jól leszek. - mondta Bonnie, majd elengedte Elenát. - Caroline hogy van?
- Vasfüvet adtunk neki, mert nem tudott leállni. Elijah igézése túl erős és elég konkrét parancsot kapott, így nem volt más választásunk. Biztosan nagyon kiborul majd, ha végre önmaga lesz.
- Kitalálunk valamit, ne aggódj. Segítünk majd neki.
- Rendben. Köszönöm - mondta Elena felsóhajtva. - Nyugodtan itt maradhatsz a villában, van bőven hely mindenkinek. Pearl is elfoglalta a helyét.
- Te bízol benne? - kérdezte Bonnie aggódva.
- Damon bízik benne, és így én is. Nem hinném, hogy bántana minket.
- És Katherine-t?
- Ez az ő problémájuk, majd tisztázzák. Nem akarok belefolyni és még jobban magamra haragítani Katherine-t. Szükségünk van most egymásra, kemény harc áll még előttünk.
- Igen. Akkor ma éjjel itt maradok, de csakis azért, mert túl kába vagyok még hazamenni. De a biztonság kedvéért bűbájt teszek a szobámra és csak te léphetsz majd be rajta.
- Pont egy vámpírnak hagyod szabadon az ajtót? - kérdezte Elena mosolyogva.
- Ez nem volt vicces Elena. - mondta nevetve Bonnie.
- Megyek és hagylak aludni. Jó éjt Bonnie - mondta Elena mosolyogva, majd újra átölelte Bonnie-t.
- Jó éjt Elena!
Elena lassan elindult az ajtó elé, de még mielőtt lenyomta volna a kilincset visszafordult.
- Azt még szerettem volna elmondani neked, hogy Katherine-nel a kapcsolatunk tovább mélyült. Már nem kell egy testben lennünk ahhoz, hogy halljuk egymás gondolatait és beszélgessünk.
Bonnie döbbenten nézett rá és alig bírt szóhoz jutni.
- Szerinted ez is csak a kapcsolatunk része? - kérdezte Elena bizonytalanul.
- Biztosan. Hogy bírjátok? - kérdezte Bonnie együtt érzően.
- Nekem még nem volt időm végiggondolni ezt, de Katherine... Nos ismered, őrjöng.
- Reméljük, hogy hamarosan véget ér ez az egész, és akkor valahogy megpróbálom kiiktatni ezt a kapcsolatot kettőtök közt. Persze csak ha szeretnétek.
- Köszönöm Bonnie - mondta mosolyogva Elena, majd lenyomta a kilincset és magára hagyta Bonnie-t.
*
Amint kilépett Elena Bonnie szobájából egyenesen Stefannak ütközött.
- Stefan! Mit csinálsz te itt ilyen későn? Azt hittem már nyugovóra tértél.
- Még nem - mondta mérgesen Stefan. - És nem is fogok. Katherine teljesen megváltozott, hozzám sem akart érni. Te tudod mi van vele? - szögezte Elenának a kérdést.
Elena nyelt egy nagyot, majd úgy döntött, hogy Katherine-re bízza a dolgai rendbetételét, és nem folyik bele a kapcsolatukba.
- Napokig kínozta az a két vámpír, akik egykor a halálát akarták és mindenét elvették. Szerintem teljesen normális, hogy most egyedül akar lenni. Adj neki időt.
Stefan csodálkozva meredt Elenára, majd végül bólintott.
- Köszönöm Elena.
- Nincs mit Stefan - mondta mosolyogva a lány, mire Stefan továbbindult, de közben még visszaszólt Elenának.
- Azt hiszem mégiscsak alszok egyet. Jó éjt Elena!
- Jó éjt Stefan! - felelte a vámpír után aggódva, majd úgy döntött, hogy ő is elmegy aludni. Szeretett volna még Katherine-nel beszélni, de jobbnak látta, ha ma már nem zavarja őt. Fáradtan sétált be Damon szobájába, de nem látta a vámpírt sehol sem. Ekkor megérezte a fürdőből áramló meleg és párás levegőt, és úgy döntött, csatlakozik Damonhoz.
Gyorsan levette a szakadt estélyiét és halkan belépett a vámpír mellé a zuhany alá. Damon egy pillanatra összerezzent, amikor valaki hirtelen átölelte őt hátulról. Azonnal megfordult és a döbbenet el is tűnt az arcáról, amikor megpillantotta Elenát.
- Bonnie? - kérdezte halkan Damon.
- Már jól van. Itt alszik ma este, de persze tett néhány apró óvintézkedést.
- Boszorkány - felelte Damon mosolyogva. - A ház pedig hemzseg a vámpíroktól. Érthető.
- Persze. - mondta Elena szórakozottan, közben pedig lassan kicsordultak a könnyei.
- Hé - simogatta végig Damon kedvesen az arcát. - Mi a baj?
Elena csak rázta a fejét, mire egyre jobban úrrá lett rajta a sírás. Damon szorosan magához húzta őt és vigasztalóan simogatta a haját. Percekig álltak így némán a forró víz alatt, mire végre Elena sírása kezdett halkulni és a levegőt sem kapkodta már annyira. Kibontakozott Damon karjaiból és feltartotta a fejét, egyenesen a vízsugárba, hogy lemossa a könnyeket az arcáról. Damon újra végigsimította az arcát, mire Elena gyengéden elmosolyodott és újra átölelte a vámpírt.
- Szeretlek - suttogta Damon fülébe, mire érezte, hogy kellemes forróság terül szét a szívében.
Damon kibontakozott Elena öleléséből és mosolyogva végigsimította Elena arcát.
- Örökké - felelte lágyan. - Csak te és én, bármi is vár még ránk.
Elena bólintott és szélesen elmosolyodott.
- Tudom mire gondolsz, de tévedsz - folytatta Damon komoly hangnemben. - Szeretlek! - mondta ki végül, mire Elena teljesen ledöbbent.
- Tudok még meglepetéseket okozni neked. Régen sose mondtam ki, mert elégszer hallhattad a fejemben. Ideje volt ezen változtatni - suttogta a fülébe Damon, majd szorosan magához húzta Elenát és annyira lágyan csókolta meg, hogy Elena azt hitte, menten meggyullad, olyan forróság öntötte el a testét. Lágyan forrt össze a testük a forró víz alatt és nem bírtak elszakadni egymás ajkától. Olyan finoman ölelték egymást, mintha a másik egy törékeny porcelán lenne, ami egy apró érintésre is darabokra képes törni.
Semmi sem tudta elszakítani őket egymás ajkától. Érzékien csókolták egymást és hagyták, hogy most a szívük irányítsa őket. Hosszú percekig, vagy talán órákig csókolóztak mikor egyszer csak Damon ölbe kapta Elenát, aki azonnal körbefonta a lábaival a derekát. Egy pillanatra Elena lélegzete elakadt, amikor megérezte, hogy mennyire kívánja őt Damon. Mohón vetette rá magát Damon ajkára és előtört belőle a szenvedély, amit a másik iránt érzett. Damon lassan a falnak nyomta őt és Elena jólesően felsóhajtott, amikor megérezte a hűs csempe érintését a hátán. Damon finoman a fenekébe markolt és lassan ráültette őt a férfiasságára. Egy elfojtott sikoly tört volna fel Elena ajkáról, ha Damon nem tapasztja a száját az övére. Lassan és érzékien mozgatta Elenát magán, ami teljesen elvette mindkettejük eszét. A köd egyre jobban elborította az elméjüket, és már nem létezett körülöttük semmi sem. Csak egymást látták a lelki szemeik előtt és azt az őrült szerelmet, amit egymás iránt éreztek.
Folyamatosan hajszolta őket Damon a gyönyör kapuja felé. A tempón sokáig nem változtatott, csak lassan és egyenletesen mozgatta Elenát magán, amivel csak azt érte el, hogy a bennük égő szenvedély egyre hevesebben akart a felszínre robbanni. Hosszan el akarta nyújtani a szeretkezésüket, ami sikerült is neki. Elena egy durvábban kapkodta a levegőt és egyre vadabbul szántotta végig a körmeivel a hátát. Damon csak lágyan elmosolyodott, de nem adta meg Elenának amit akart. További hosszú percekig lassan szeretkeztek, de Elena nem adta fel, egyre erőteljesebben próbálta befolyásolni a tempót. Damon szorosabban a falhoz préselte, mire Elena torkából egy halk nyögés tört fel.
Damon fokozta kicsit a tempót, mire Elena szorosabban megához húzta őt, és szinte már szorította őt a lábaival. Ha nem vámpírok lettek volna mindketten, talán nem is lett volna olyan kellemes az ölelés, amivel a másikat magukhoz vonták. Tűzben égtek mindketten és egyre csak szippantotta be őket az örvénylő mélység, aminek a szélén táncoltak. Damon szorosabban fogta Elena fenekét és egyre mélyebben húzta magára, amitől Elena eszét vesztve felsikoltott. Damon azonnal a szájára tapasztotta az ajkait és tüzesen elkezdte csókolni, közben pedig egyre csak gyorsított. Elena alig bírta csókolni őt, mert annyira kapkodta a levegőt. Végül egy utolsó mély lökéssel mindketten átlendültek a gyönyör kapuján és zihálva egymás ajkába haraptak. Damon elengedte Elena fenekét és már csak a falhoz szorította őt, úgy mozgott benne tovább. A két kezével megfogta Elena arcát és lágyan simogatta, miközben elgyengülve csókolóztak tovább.
Pár perc elteltével Damon óvatosan a földre tette Elenát, de még ekkor sem bírtak elszakadni egymás ajkától. Hosszan csókolóztak tovább, míg végül Elena meg nem törte a csókot.
- Nem tudom te hogy vagy vele, de én már alig állok a lábamon.
Damon huncut mosollyal nézett rá és átölelte. - El sem tudom képzelni mitől lehet ez. Egész este semmit sem csináltál. - mondta kéjesen a lány fülébe.
- Nem is tudom, ki az aki nem hagyta, hogy bármit is tegyek - felelte Elena tetetett duzzogással.
- Ha nagyon szerettél volna valamit csinálni, akkor megtetted volna. - mondta mosolyogva Damon. - Még mindig erősebb vagy nálam.
- A karjaidban valahogy hajlamos vagyok ezt elfelejteni. - mondta szenvedélyesen Elena, majdhogynem a másik ajkaiba.
- Ezt nagyon jól teszed - mondta Damon, és újra felkapta Elenát és váratlanul újra beléhatolt. Egy kéjes sikolya hagyt el Elena torkát, és mire magához tért volna a gyönyörtől, már mindketten a szoba közepén levő ágyon feküdtek.
- Hogy kerültünk ide? - kérdezte zihálva, miközben Damon egyre mélyebben mozgott benne.
- Biztos, hogy ezzel akarsz most foglalkozni? - kérdezte mosolyogva Damon egy erőteljes lökéssel alátámasztva azt, amire célzott.
Elena szemei egyre csak elködösültek és vadul mart Damon hátába, jelezve, hogy már nem is érdekli hol vannak, csak őt akarja érezni, minden porcikájával. Damon elégedetten elmosolyodott, majd szorosan magához ölelte Elenát és egyre őrültebben fokozta a tempót egészen addig, míg Elenát és magát is átlökte újra a gyönyör kapuján. Elena vadul az ajkába harapott, úgy, hogy még Damon vére is kiserkent. Óvatosan lenyalta a vért a vámpír ajkáról és közben egyre ernyedtebben ölelte. Damon melléfeküdt és szorosan magához húzta. Betakarta magukat, egy lágy csókot nyomott Elena már szinte élettelen ajkára és pillanatok alatt elaludt ő is.
Végre nyugalom és béke honolt az álmaikban. Úgy éreztek, hogy ha rövid időre is, de nyugalom telepedett a szívükre, és ha egy éjszakára is, de teljes mértékben boldogok voltak.
*
- Mégis mit tervezel Meredith? - kérdezte egy magas, szőke hajú férfi az ágyon fekvő Meredithet. - Miért hívtál ide?
- Ugyan drága, mégis mit terveznék? Pontosan tudod, hogy miért van rád szükségem - mondta kéjesen Meredith és közben az ajkába harapott.
- Nem érdekel Klaus és az ostoba kis bosszúd.
- És az átok megtörése? Megakadályozták és…
A férfi türelmetlenül és idegesen vágott Meredith szavába.
- Pontosan - felelte szigorúan. - A bátyám elszúrta. Majd 500 év múlva keress meg, ha előkerült az újabb hasonmás.
Meredith szúrós szemekkel nézett a szikár férfira, majd mosolyra húzódott a szája.
- Ne aggódj, annak is eljön az ideje - mondta mosolyogva, majd felkelt az ágyról és egy laza mozdulattal kikapcsolta a testét fedő vékony semelyruhát. Az apró ruhadarab végigsimítva a testét, azonnal a földre csúszott. Semmi más nem volt rajta, így a tette következménye roppantul tetszett neki. Elégedetten elmosolyodott, amikor a vámpír végigmérte meztelen testét és döbbenet ült ki az arcára. Lassan odasétált hozzá és végigsimította a vámpír arcát. Szinte az ajkaira hajolt és úgy folytatta.
- Segíts nekem bosszút állni, és végre megkapod azt, amit mindig is akartál.
- Mégis honnan tudod te, hogy én mit akarok?
Meredith elmosolyodott majd a férfi ajkaiba válaszolt, szinte suttogva.
- Engem - felelte kéjesen, majd megcsókolta a férfit és az ágy felé húzta.

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!!!!!!! Te teszt szar!!! Hát ez elég jóóóó rész volt!!!! :D Imádtam !!! És a vége!!! :P Várom nagyon a kövi részt!! :D <3 MFD <3 :D Demi

    VálaszTörlés
  2. komolyan én ,meredt szemekkel néztem , olvastam ezt a történetet de nagyon jó értelem ben azt hiszem eddig ez volt a legjobb feji imásod MFD

    VálaszTörlés