2013. október 25., péntek

Kötelékek - Öt ismeretlen hónap (tizenhetedik rész - negyedik fejezet)




Kathlena és Damon nem sok időt töltöttek Jennával és Ric-kel. Jenna boldogan fogadta őket, kicsit megszidta Elenát, hogy eltűnt, de végül minden jól alakult. Ric majdnem infarktust kapott, amikor meglátta a halottnak hitt lányt, de végül hamar magához tért.
Kahtlena nyugodtan dőlt hátra az anyósülésen, majd mire a villához értek Damonnal, el is nyomta az álom. Damon óvatosan emelte ki Kathlena-t az autóból, majd halkan bevitte őket a házba. A szobájukba menet összefutott Elijah-val, aki kérdőn nézett rá, de miután Damon szótlanul eltátogta neki, hogy „jól vannak”, Elijah bólintott, és elkísérte őket a lányok szobájához és kitárta Damon előtt az ajtót.
Damon finoman lefektette Kathlena-t az ágyába, betakarta őket, majd halkan kimentek a szobából és intett Elijah-nak, hogy menjenek le a földszintre. Elijah követte őt, és Damon csak akkor szólalt meg, amikor már a könyvtárban voltak és töltött maguknak egy italt.
- Sajnálom, amit indulás előtt mondtam. Túl feszült voltam – felelte kimérten, majd megitta a saját italát és újra töltött magának.
- Megértelek, engem is frusztrál a kialakult helyzet – felelte Elijah aggódva, majd elvette az asztalról a poharát és leült az egyik fotelba.
- Van is miért Elijah – felelte Damon, majd ismét meghúzta a poharát és újratöltötte.
- Valami történt? – kérdezte összeszűkült szemmel Elijah.
- Kis híján igen – felelte szűkszavúan Damon. – Még épp időben sikerült meggyőznöm Elenát és leállítottam. Nagyon erősek – tette hozzá fejcsóválva és újra kiitta a poharát.
- Mi történt? – kérdezte feszülten Elijah.
- Dühös voltam, kétségbe vontam az érzéseit, bla bla bla – kezdte Damon, majd mély levegőt vett és most már a whisky-s üveggel a kezében ült le az egyik fotelba. – Szóval tulajdonképpen akaratlanul én provokáltam ki a helyzetet. Elena úgy gondolta, hogy ha lesmárol, azzal bizonyíthat mindent.
- Nők és az ő logikájuk… Néha nem épp a jó utat választják – felelte fejcsóválva Elijah.
- Nekem mondod? – fakadt ki keserűen Damon. – Annyi erő van ebben a két nőben, hogy még csak egy centit se tudtam ellökni magamtól!
- Igen, erről beszéltem neked – mondta aggódva Elijah. – Ha eljön az ideje, megpróbálhatjuk azt, hogy megigézem őket, hogy legalább ne bánthassanak téged, illetve elfogadják, ha nemet mondasz nekik.
- Miért érzem azt most, hogy hamarosan úgy fogom érezni magam, mint egy tenyészbika? – fakadt ki keserűen Damon, majd Elijah felé emelte a whisky-s üveget, hogy kér-e még a férfi. Mikor Elijah megrázta a fejét, ő vállat vont és meghúzta az üveget.
- Durva megfogalmazás Damon, de jól körülírtad azt, amire számíthatunk majd. És mivel Elena szíve a tiéd, enyém pedig Katherine-é, a kettejükben dúló két lélek várhatóan mindkettőnket célba vesz majd – mondta Elijah nagyot sóhajtva.
- Remek lesz – felelte ironikusan Damon. – Már alig várom!
- Mit vársz Damon? – szólalt meg a hátuk mögött Stefan. – Ennyire apa akarsz már lenni? – kérdezte elmosolyodva Stefan.
- Nem erről van szó Stef – felelte gondterhelten Damon. – De jó is, hogy itt vagy, mert beszélnünk kell.
- Mondd Damon – felelte nagyot sóhajtva Stefan, majd leült a kanapéra.
- Tegnap hallottad, hogy mit mondott Elisabeth a lányok fékezhetetlen vágyairól, ami a terhesség utolsó hónapjában várható – kezdte Damon, majd nagy levegőt vett. – Szóval a lényeg, hogy arra szeretnénk kérni, hogy a szülésig költözz ki a házból, mi pedig majd lezárjuk Isobellel, hogy Kathlena ne hagyhassa el.
- És más se jöhet majd be – tette hozzá Elijah. – Vámpírok és boszorkányok sem. A vámpírokat könnyen irányításuk alá vonhatják a vérükkel, és Isobel pedig hiába tudná megvédeni magát, nem lenne jó, ha Kathlena-n bármilyen védőbűbájt alkalmazna. Szóval a házban ezentúl csak mi lehetünk hárman és Elisabeth. Ő erősebb a lányoknál és nem lehet megigézni.
- Ilyen komoly a helyzet? – kérdezte döbbenten Stefan.
- Igen Stef. Az előbb alig bírtam levakarni magamról Elenát! – mondta hitetlenül Damon.
- Értem. Akkor jobb, ha összecsomagolok, és a napokban átmegyek majd Caroline-hoz. Úgyis jól megvagyok vele.
- Rendben Stefan, köszönjük – mondta hálásan Damon, majd mély levegőt vett és ismét meghúzta a whisky-s üveget.
- Be fogsz rúgni – felelte fejcsóválva Elijah.
- Az a cél drága barátom – felelte nevetve, majd ismét töltött Elijah-nak, aki csak mosolyogva megrázta a fejét és mindketten ittak egyet: Damon az üvegből, Elijah pedig a poharából
*
Késő délelőttre járt már, amikor Bonnie mosolyogva felébredt Tyler karjaiban. A fiú őt vizslatta és lágyan megcsókolta, amikor Bonnie kinyitotta a szemeit.
- Jó reggelt! – felelte kedvesen Tyler, miután elváltak egymástól az ajkaik.
- Neked is jó reggelt – felelte boldogan Bonnie. – Ugye nem ébresztettelek fel reggel? Elena telefonált és beszélnem kellett vele.
- Semmi gond. Velük minden rendben van? – kérdezte kíváncsian Tyler.
- Többé kevésbé – felelte nagyot sóhajtva Bonnie. – De majd délután mindent elmesélek, most inkább együnk, mert farkaséhes vagyok.
- Hm, valóban? – kérdezte incselkedve Tyler, majd mosolyogva maga alá fordította Bonnie-t. – Talán egy farkassal szolgálhatok is.
- Dinka, nem úgy értettem – mondta Bonnie nevetve, majd átölelte a fiú nyakát. – De ha már felajánlottad – tette hozzá elmosolyodva. – Talán élhetek az ajánlatoddal.
- Ez a beszéd – felelte mosolyogva Tyler, majd újra megcsókolta Bonnie-t és magukra húzta a takarót, hogy még pár óráig nyugodtan élvezhessék a szerelmet, ami nekik adatott.
*
A nap folyamán csillapodtak a kedélyek a Salvatore villában, és mindenki barátkozott a helyzettel és készültek lelkiekben az előttük álló akadályokra. Stefan néhány napon belül kiköltözött a villából és Isobel is látogatást tett náluk és a biztonság kedvéért lezárta a házat, hogy Damonon, Elijah-n és Elisabeth-en kívül más vámpír vagy ember ne léphessen be, és Kathlena sem hagyhatta el a házat és az udvar csak egy bizonyos területére merészkedhetett ki.
Mindenki kezdett hozzászokni a kialakult helyzethez és szép lassan teltek a napok és a hetek, viszonylag nyugalomban. Kathlena néha kiborult, mert kezdte kikészíteni a bezártság és az, hogy a három vámpíron kívül más társasága nem akadt. Igyekezett Damon és Elijah lekötni a figyelmüket, de egy idő után Kathlena-nak elege lett a filmekből, a zenékből és a könyvekből. Körülbelül 10 hetes lehetett, amikor egyre jobban látszott a növekedésnek indult hasa, és ettől egyre jobban kivirultak mindketten. Határozott kérésük ellenére, Elisabeth hétről-hétre fotókkal dokumentálta a növekvő hasukat. Kathlena egyre jobban megismerte Elisabeth-et és szép lassan mindhárman egyre jobb barátok lettek. Sokat beszélgettek és megismerték Elisabeth történetét és a szülésre is szépen felkészültek. Kathlena nem tartott semmitől sem, teljesen megbízott Elisabeth-ben. A kórházi szülés egyiküknek sem szerepelt a terveik között, de nem is volt rá szükség, mert tudták jól, hogy vámpírok lévén, semmi komplikáció nem adódik majd.
A napok nyugodtan pörögtek, de egy idő után feltűnt Damonnak és Elijah-nak, hogy Kathlena szokatlanul kerüli őket. Nem tették ezt szóvá, de mégis aggódtak. Tudták, hogy még korai lenne, hogy a két lány megőrüljön, de tekintve, hogy hónapok óta egyikük sem volt férfival, a vágyaik egyre jobban emésztették őket. Ezt bizalmasan megosztotta Kathlena Elisabeth-tel, aki megerősítette őket abban, hogy mindenben mellettük áll és segít nekik, amiben csak kérik. Így végül Kathlena úgy döntött, hogy igyekszik minél kevesebbszer találkozni a két férfival. Mindenki próbált alkalmazkodni az újabb és újabb helyzetekhez és csendben várták, hogy az időzített bomba, mikor készül robbanni.
*
„- Katherine, azt hiszem, hogy lassan megőrülök! – mondta feszülten Elena Katherine-nek a fejében. Az ágyon feküdtek, és a pocakjukat simogatták. Már 14 hetesek voltak és hétről hétre egyre csak gömbölyödtek. – A hasunk egyre nagyobb, amit inkább élvezek, mint hogy zavarna, és még tudatomnál vagyok. Az őrületet most úgy értem, hogy eszemnél vagyok és közben fog felemészteni a vágy. Egyszerűen égek!
- Ne is mondd, tudom, hogy mit érzel – felelte nagyot sóhajtva Katherine. – Hiába próbáljuk szándékosan kerülni a fiúkat, belül mindig azért fohászkodok, hogy lássam egy percre Elijah-t.
- Ha elindul a káosz… A fiúk ki fognak készülni tőlünk – mondta aggódva Elena.
- Valami ötlet? – kérdezte kíváncsian Katherine.
- Nincs, csak ki akartam panaszkodni magam valakinek – mondta elkeseredetten Elena. – Elisabeth szerintem már nagyon unja, hogy folyton azt ecseteljük neki, hogy Damon mennyire szexy, Elijah milyen kívánatos, és a többi, és a többi, és a többi – tette hozzá Elena nagyot sóhajtva.
- Na jó, ebből elég! – csattant fel dühösen Katherine. – Ne keseregjünk, inkább próbáljunk tenni valamit azért, hogy megnyugodjunk. Ők ketten szóba se jöhetnek, és más sem, szóval oldjuk meg magunk a helyzetet.
- Mire célzol Katherine? – kérdezte értetlenül Elena.
- Arra célzok Elena, hogy van két kezünk, és ha tetszik, ha nem, ideje elővennünk azt a kis csomagot, amit pár hete hozott nekünk Elisabeth.
- Remek – mondta mérgesen Elena. – Most nem hármasban fekszünk össze valakivel, hanem ketten lenyomunk egy leszbikus ágytornát.
- Nem Elena – felelte határozottan Katherine. – Egy testünk van csak, amit most ideje kielégíteni.
- Ez annyira abszurd Katherine – felelte fanyalogva Elena.
- Nem Elena, és most ha tetszik, ha nem, a te érdekedben is, most átveszem az irányítást – felelte ellentmondást nem tűrően Katherine. – Ne ellenkezz, hanem csak élvezd és lazítsd el magad. Ez mindkettőnk az érdeke.
- Rendben – felelte nagyot sóhajtva Elena, majd átadta az irányítást Katherine-nek. – Ez bizarr lesz.
- Csak maradj csendben és élvezd a testünket érő kéjt, a többi pedig most mellékes – mondta magabiztosan Katherine, majd az éjjeliszekrényhez lépett és kicsomagolta a kis dobozt, amit Elisabeth-től kaptak. – Szentségtörés ilyeneket használnia a nőknek, amikor annyi jó férfi szaladgál az utcákon – mondta nagyot sóhajtva, majd ledobta magáról a ruháit és a dobozzal együtt átvonult a fürdőbe, hogy végre mindketten ellazulhassanak.”
*
„- Annyira nem is volt rossz – mondta Elena pár órával később, amikor már ismét az ágyban feküdtek mindketten fáradtan.
- Köszönöm – felelte Katherine, majd elnevette magát.
- Most akkor elmondhatom azt, hogy tulajdonképpen lefeküdtem veled? – kérdezte nevetve Elena.
- Nézőpont kérdése – felelte eltűnődve Katherine. – A lényeg, hogy most levezettük kicsit a feszültséget és kellően elfáradtunk, úgyhogy biztos vagyok abban, hogy egy jót fogunk most aludni.
- Erre mérget vehetsz Katherine – felelte Elena ásítva.
- Jó éjt Elena – felelte kedvesen Katherine.
- Neked is Katherine – mondta Elena, majd szinte azonnal el is nyomta őket az álom.
*
- Azt hiszem, hogy lassan elindul az, amitől mind tartottunk – mondta nagyot sóhajtva Elisabeth, amikor leült a könyvtárban Elijah és Damon társaságában.
- Ilyen hamar? – kérdezte Damon döbbenten. – Még csak 14 hetesek. Honnan veszed ezt?
- Lehet, hogy neked nem annyira kifinomult a hallásod Damon, de a miénk mondhatni tökéletes – mondta Elijah, mire Damon az égbe emelte a tekintetét.
- El is mondjátok, hogy mi van, vagy csak célozgatni fogtok reggelig? – kérdezte türelmetlenül Damon.
- Pár hete Elisabeth a tanácsomra beszerzett néhány apróságot és odaadta a lányoknak, mert már nem bírta hallgatni az áradozásukat rólunk. Reméltük, hogy ezzel talán nyerhetünk még egy kis időt.
- Értem, szóval elküldted Elisabeth-et egy szexshopba és vettetek nekik néhány játékszert? – kérdezte Damon csodálkozva, majd elnevette magát. – Remélem legalább olyanokat, ami ki is elégítik őket.
- Az elmúlt pár órában kiszűrődő hangokból ítélve, jól megvoltak elégedve a választásommal Damon – mondta Elisabeth sértetten, mire Damon elnevette magát.
- Legalább ma még megúsztuk, hogy valami élőbbre cseréljék a túlélő felszerelésüket – mondta mosolyogva, majd felállt a fotelból és elindult az ajtó felé. – Én megyek és elteszem magam holnapra. Remélhetőleg ma még nem kell semmilyen támadástól tartanunk.
- Egyelőre – mondta halkan Elijah, mire Damon csak biccentett, majd magára hagyta a két Elsőt és ő is nyugovóra tért.

*****************************************
FIGYELEM!
A következő rész, A mindenórás szerető, vagyis annak négy fejezete csak 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott! A felnőtt tartalmú jelenetek egyes esetekben felkavaróak lehetnek és nem mindenki számára elfogadhatóak! Kérlek benneteket, hogy csak ezek tudomásul vétele után és csakis saját felelősségre olvassatok tovább!
Morwen

2 megjegyzés:

  1. Egy ilyen szenzációs fejezetet összedobni nem semmi. Gratulálok. Rám akarsz ijeszteni? Ne tedd, mert baj van a szivemmel, ha Delena és a kisbaba bajba kerül.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, örülök, ha nem hagy hidegen a rész, és ezek szerint sikerült bogarat ültetnem a füledbe :p
      Ne aggódj, időben kiveszem azt majd onnan.:)))

      Törlés