2013. november 15., péntek

Kötelékek - Veszélyes játék (tizenkilencedik rész - első fejezet) 18+



Figyelem!
A rész csak 18 éven felülieknek és erős idegzetűeknek ajánlott. Egyes felnőtt tartalmú jelenetek felkavarhatják az olvasók lelki nyugalmát. Ennek tudomásulvétele után olvassatok csak tovább!



**************************



Damonnak fogalma sem volt arról, hogy mennyi ideig ült a fotelban, a kezében az alvó kislányával. Csak ringatta őt és figyelte, ahogy békésen szuszog a karjában. Mióta megszületett, egy apró sírás se hagyta el a torkát. Hiába látott már sok filmben épphogy megszületett babákat teli torokból üvölteni, úgy tűnt Alyssa ebben is teljesen más volt. Damon egyszerre volt boldog és büszke, csak egyedül azt sajnálta, hogy Elena most még nem örülhetett vele.
Teljesen a gondolataiba merült Damon, míg nem hirtelen arra kapta fel a fejét, hogy nyílik a szoba ajtaja, és Elijah lépett be rajta halkan. Odasétált lassan Damon elé, majd mosolyogva a kezében tartott babára nézett. Nyúzott volt ő is, de túlságosan boldog volt, és ez újult erővel töltötte el őt is, nem csak Damon-t.
- Gratulálok – mondta szinte csak tátogva a szót, amikor Damon felnézett rá.
- Köszönöm – felelte suttogva Damon. – Alszik? – kérdezte halkan és közben az ajtó felé biccentett, Kathlena-ra célozva. Elijah csak bólintott, mire Damon hitetlenül megrázta a fejét és az égbe emelte a tekintetét. – Hihetetlen, hogy most szült, öt percre rá pedig már veled hempergett.
- Ne is mondd – mondta fáradtan Elijah. – Sokkal kiéhezettebb, mint volt, alig lehet vele bírni.
- Bíztató – mondta keserűen Damon, és elmosolyodott, amikor tudatosult benne, hogy úgy beszélnek arról, hogy ki miként elégíti ki Kathlena vágyait, mintha csak egy receptről folytatnának eszmecserét. – Akármennyire is fárasztó két hét vár még ránk, örülök, hogy Katherine is babát vár. Ha szerencséd van, a fiúszoba nem vész kárba – tette hozzá mosolyogva Damon. – De amennyi ruhát vett Elisabeth Alyssa-nak, ha lány lesz, akkor is lesz mit felvennie.
- Ebben nem kételkedem. De fiú lesz Damon – mondta halkan, egy büszke mosollyal az arcán Elijah.
- Apai ösztön? – kérdezte elmosolyodva Damon, majd Elijah-ra nézett.
- Valami olyasmi, igen – felelte sejtelmesen Elijah, mire Damon halkan elnevette magát, mert emlékezett, amikor őt faggatta hitetlenül a megérzéseiről Elijah.
Hirtelen kivágódott az ajtó és Kathlena lépett be rajta vágytól izzó szemekkel. Alyssa összerezzent Damon karjaiban, és álmoson pislogni kezdett. Elijah védelmezően Damon elé állt, mert mindketten tudták jól, hogy Kathlena túlságosan erős, és Damonnak esélye se lenne vele szemben.
- Állj az útból Elijah, most Damont akarom – felelte kéjesen és enyhe dühvel a hangjában Kathlena.
- Ez most komoly? Alig öt percet aludtál – nyögte fájdalmasan Damon, majd az égbe emelte a tekintetét, és úgy érezte, megszakad a szíve, ha most itt kell hagynia a lányát. Végül mély levegőt vett és felkelt a fotelból, és óvatosan a meglepett Elijah karjába fektette Alyssa-t. – Alig fél órája evett, de ha mégis éhes lenne, én pedig még rabszolga lennék, akkor találjatok ki valamit, hogy kiszabaduljak. Elisabeth csak most ment el felszerelésért, hogy vért vegyen tőlem.
- De… - kezdte halkan Elijah, mire Damon hevesen megrázta a fejét. Eközben Kathlena óvatosan mögé lopódzott, majd finoman a nyakába csókolt és elkezdte kihúzni őt a szobából.
- Nem lesz gond, csak vigyázz rá és egy pillanatra se hagyd magára – mondta Damon nagy nehezen, mert Kathlena már az ajkait csókolta és alig tudott szóhoz jutni. Damon fájdalmasan nyögött egyet, majd a következő pillanatban köddé vált Kathlena-val.
Elijah hitetlenül megrázta a fejét, majd ránézett a kezében laposakat pislogó kislányra és elmosolyodott. Lágyan elkezdte ringatni, és érezte, hogy mennyire átjárja a szívét a boldogság, amiért hamarosan ő is apa lesz. Lassan leült ugyanabba a fotelba, amiben nemrég Damon ült Alyssa-val, és tovább ringatta őt, hogy újra nyugodt álomba merüljön az a szépség, aki ugyanannyira hasonlított az édesanyjára, mint Damonra, ezzel együtt pedig Katherine-re is.
*
Damonnak fogalma sem volt arról, hogy miért volt képes ennyire feltüzelni őt Kathlena a csókjaival. Úgy érezte, hogy a mai nap történései miatt az adrenalin még mindig hevesen száguld az ereiben és ez a vágyait is feltüzelte az iránt a nő iránt, aki nemrég egy kislánnyal ajándékozta meg őt. Szenvedélyesen túrt bele Kathlena hajába, majd amint beértek a hálószobájába, egy pillanat múlva már az ágyon feküdtek és Damon minden apró ruhát ész nélkül letépett Kathlena-ról. A lány eszét vesztve ölelte magához a férfit, és mikor Damon egy másodperc alatt magát is meztelenné varázsolta, Katlhena felsikított, amikor a férfi hirtelen és mélyen elmerült benne. Damonnak először kicsit furcsa volt, hogy alig pár óra alatt Kathlena hatalmas hasa újra kisebb lett, így ő is valamivel könnyebben fért hozzá a lányhoz. Ahogy eszébe jutott, hogy mit érzett akkor, amikor először a kezébe fogta Alyssa-t, határtalan szerelem kezdte égetni a szíve minden apró sejtjét Elena iránt. Még hevesebben kapott a ziháló lány csókja után, és úgy érezte, ezer éve nem szeretkezett így a lánnyal, még ha most nem is ketten voltak az ágyban. Óvatosan végigcsókolta az alatta újra és újra megfeszülő lány nyakát, majd a melleit vette kezelésbe, még jobban elvéve ezzel Kathlena maradék józan eszét, már ha rendelkezett ilyennel terhesen. Nem sokáig bírta ezt Kathlena elviselni, mert újra az ajkához húzta Damont és nyögve, nagyokat sóhajtva csókolta a férfi nyakát, majd az ajkaira is lecsapott. Damont is teljesen magával rántotta Kathlena tüze és a saját szerelme, ami egyre jobban égette a szívét. Már ő maga sem tudta, hogy hányszor élvezett el a karjaiban a lány, amikor végül ő is követte őt egy utolsó, kíméletlen hajsza után.
Levegő után kapkodva feküdt vissza a lány mellé és elégedetten elmosolyodott, hogy Kathlena ismét elaludt. Csak bízni mert abban, hogy ezúttal egy kicsit többet fog aludni a lány, és végre talán kipiheni a szülést, ahogy ezt normális nőkhöz képest illene.
Miután kicsit lassult a légzése, óvatosan Kathlena felé fordult és lágyan megsimogatta a lány arcát. Elmosolyodott és örült a szívét újra átjáró forró érzésnek.
- Szeretlek Elena – mondta szinte suttogva, és egyre csillogóbb szemekkel fürkészte az alvó lányt. – Még ha most nem is hallod és talán fel sem fognád amit mondok neked, akkor is el kellett ezt mondanom. Köszönöm – tette hozzá mosolyogva, majd egy lágy csókot adott a lány ajkára és betakarta őt. Ő lassan felkelt az ágyról és akármennyire is fáradtnak érezte magát, egy percet se bírt volna most aludni. Halkan keresett magának másik ruhákat, mivel az előzők darabokban hevertek a padlón. Amint felöltözött, kilopakodott a szobából, a következő pillanatban pedig már Alyssa szobájában volt.
Megkönnyebbülten látta, hogy Elisabeth visszatért és mosolyogva várja, hogy lecsapolhassa a vérét.
- Ha nem tudnám mire kell, azt hinném pszihopata vagy, amiért a vámpírvér csapolása miatt ennyire jó kedved van – mondta Damon nevetve, mire Elisabeth csak mosolyogva megrázta a fejét.
- Inkább igyekezzünk, mert ki tudja mikor ébred fel újra Kathlena – mondta Elisabeth, mire Damon engedelmesen leült egy másik fotelbe, de egy pillanatra sem vette el a tekintetét a másik fotelben ülő Elijah-ról, aki a kezében ringatta Alyssa-t.
- Általában felváltva veti ki ránk Kathlena a hálóját, szóval ha minden igaz, most Elijah lesz a soros, szóval van egy kis időnk Elisabeth – mondta Damon, mire Elijah és Elisabeth is egyetértően bólintott.
- El sem hiszem, ami történt és ami történik most– mondta hitetlenül Elisabeth és a két férfi eközben látta rajta, hogy még mindig a történtek hatása alatt van az Első.
- Ezzel nem vagy egyedül húgom – mondta halkan Elijah és közben mosolyogva játszott Alyssa kezeivel, aki néha apró nevetéseket is hallatott.
- Máris nevet? – pattant fel hirtelen Damon, aminek az lett a vége, hogy Elisabeth beletörte a tűt a karjába.
- Francba Damon, majd utána babázól, most maradj kicsit nyugton – mondta szemrehányóan Elisabeth, mire Damon nyugtalanul sóhajtott és visszaült a fotelba, hogy Elisabeth tovább csapolhassa a vérét. Elijah csak mosolyogva megrázta a fejét, majd tovább játszott a kezeivel Alyssa-nak.
- Ne aggódj Damon, rengeteg időtök lesz foglalkozni vele. Csak a következő két hét lesz nehéz, utána viszont a lányok is újra önmaguk lesznek – mondta halkan Elijah.
- De remélem, hogy tényleg szétválnak majd a fiad születése után – mondta nagyot sóhajtva Damon.
- Fiú? – kapta fel Elisabeth a fejét és kíváncsian Elijah-ra nézett.
- Apai megérzés – vágta rá egyszerre Damon és Elijah, mire mindketten elnevették magukat.
- De mondtam Elijah-nak, hogy ha tévedne, akkor sem lenne gond, mert annyi dolgot vettél Alyssa-nak, hogy három lánynak is elegendő lenne – mondta enyhe szemrehányással a hangjában Damon, de tudta mindenki, hogy csak ugratja Elisabeth-et.
Elisabeth csak megcsóválta a fejét, majd Elijah-ra nézett.
- Szóval fiú? – kérdezte mosolyogva.
- Igen, Alexander – válaszolta halkan Elijah.
- Alyssa és Alexander – mondta még szélesebb mosollyal az arcán Elisabeth és közben kihúzta a tűt Damon kezéből és a megtelt vértasakokat a szoba egyik sarkában álló kis hűtőhöz vitte.
- Hűtőt is szereztél? – kérdezte döbbenten Damon.
- Persze – felelte Elisabeth olyan hangsúllyal, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. – Mivel csak te és Elena etethetitek, gondoltam arra is, hogy néha biztos szeretnétek majd bébiszitterre bízni a kicsit. Szóval szükség lesz majd két hét múlva is vértárolásra. A pincében levőkkel pedig nem lenne jó összekeverni, illetve ahhoz jelenleg Kathlena is hozzáférne.
- A bébiszitter alatt gondolom magadra gondoltál – felelte mosolyogva Damon, mire Elisabeth félszegen a férfire nézett. Damon kíváncsian felhúzta a szemöldökét és várta Elisabeth válaszát.
- Ha nem gond… - kezdte halkan Elisabeth, mire Damon elnevette magát.
- Ez egy percig se volt kérdés Elisabeth – mondta Damon kedvesen, mire Elisabeth hálásan bólintott.
Damon miután megszabadult a vércsapolás miatti fogságtól, azonnal Elijah-hoz lépett és mosolyogva átvette Alyssa-t. A föld felett lebegve érezte magát, amikor Alyssa őt is megajándékozta egy-egy apró mosollyal.
- Még két hét – felelte nagyot sóhajtva, majd Elijah-ra nézett. – Azt hittem ma, hogy vége lesz, de még ki kell bírnunk két hétig.
- Menni fog, ne aggódj – felelte magabiztosan Elijah.
- Öhm, ugye nem marad két hét múlva megint terhes Kathlena? – kérdezte összeszorult torokkal Damon. – Mert már öt hete éjjel-nappal valamelyikünk ágyában hempereg, és ha ilyen a terhesség utolsó szakasza, tulajdonképpen életük végéig, már ha lehetne ilyen, csak szülnék a babákat.
- Nem Damon, ne aggódj, ebben az időszakban nem szoktak újra teherbe esni a vámpírnők – mondta megnyugtatóan Elisabeth. – Legalábbis eddig ilyenről nem hallottunk.
- Bíztató – mondta elhúzva a száját Damon. – Nem mintha nem imádnék akárhány babát is, akit Kathlena szül, de azért egyszer tényleg holtan esnék össze, ha ez tovább folytatódna.
- Nem lesz gond Damon, ne aggódj – mondta kedvesen Elisabeth.
- És ez úgysem fog soha többé megismétlődni – szólalt meg szigorúan Elijah. – Az, hogy most teherbe estek, váratlan volt, de a jövőben szándékosan nem fogunk ilyen helyzetet előidézni.
- Ez egy percig sem volt kérdés Elijah – felelte magabiztosan Damon. – De tudod a mostaninál sem a miénk volt a döntés.
- Igen, de azóta annyi előnyünk van, hogy felismerjük őket, ha egy testben vannak, és nem tudnának újra tőrbe csalni minket – felelte Elijah szigorúan.
- Mondja ezt az, aki fizikai előnyben van a két lánnyal szemben – mondta keserűen Damon. – Ha Katherine megint átveszi az irányítást…
- De nem fogja – felelte határozottan Elijah. – Tudja, hogy ezzel mit kockáztatna, szóval nem fog többet ilyet tenni. És mivel ő bármikor átveheti az irányítást kettejük felett, Elena sem lenne képes kijátszani minket.
- Igen, ebben igazad van – mondta megnyugodva Damon.
- Egy valamit viszont elfelejtetek fiúk – szólalt meg gondterhelten Elisabeth, mire is a két férfi éretlenül felé fordult. – Azt, hogy Kathlena-ként a két lány képes teherbe esni…
- Szerencsére alig akad vámpír, aki erővel bármit is el tudna érni, így szerintem nem sok veszély fenyegeti őket emiatt – mondta Elijah félbeszakítva Elisabeth szavait.
- Igazad van, de én azt mondom, jobb, ha ezeket a dolgokat minél kevesebb ember tudja – mondta magabiztosan Elisabeth. – A babák és Kathlena érdekében.
- Úgy lesz Elisabeth, ne aggódj – felelte Elijah, mire Damon is magabiztosan bólintott. Ez még ugyan soha nem fordult meg a fejébe, de tudta, hogy Elisabeth-nek igaza van, és ez a képesség veszélybe is sodorhatja Elenáékat.
- Én azt hiszem, lefekszek aludni egy keveset, amíg még lehet, mert ki tudja meddig marad nyugton Kathlena – mondta Elijah, amire Damonék csak bólintottak, ő pedig magukra hagyta őket.
Elijah éppen hogy ledőlt az ágyára és elaludt, Kathlena már mellette is volt, és mire észhez tért, már újra a lány vágytól izzó forró testét ölelte magához. Elmosolyodott, majd hevesen maga alá fordította Kathlena-t, és miközben elmerült a lányban, belül már alig várta, hogy végre ő is a kezében tarthassa a fiát, Alexandert.

6 megjegyzés:

  1. Végre sikerült elovasni az új részt, csak annyit mondhatok nagyon tetszett (valójában minden tetszik ami Delena, vagy Damon és Elena). Már mondtam neked (nem akarom ismételni magam), remek munkát végzel, látszik, hogy mindent bele adsz. Ettől is olyan szenzációsak, fenomenálisak, élethűek a történeteid. A karakterek belső tulajdonságait olyan szuper módon mutatód be, hogy sokszor magam előtt látom a karaktereket is. Viszont nagyon sajnálom, hogy a sorozatba nincs Delena kisbaba. Csak játsz el a gondolattal.... :):):), na, szóval ezért vagy te itt nekünk, amiért nagyon hálásak is vagyunk. Köszönjük, és gratulálok. :):):)

    U.I.
    Rettenetesen várom az új történetet is. :):):) :):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maresz, sosem ismétled magad, és mindig sikerül valami újat mondanod, amit eddig én észre se vettem.:) Csak csináltam ösztönösen és borzasztóan örülök, hogy szerinted ez jól is sikerült.:) Nem is gondoltam volna, hogy a baba-dolog ilyen fajta belecsempészése a történetbe, ennyire tetszeni fog neked és másoknak is:)

      Törlés
  2. Nagyon jó lett az epizód, imádni valóak a karakterek és a történet is.
    Nagyon várom mind a keddi történetet mind a pénteki frisst.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zoltán.:) Pedig pont attól féltem mindig, hogy nem jól ábrázolom a karaktereket, vagy nem elég hitelesek. Köszönöm, hogy ezt megcáfoltad.:)
      Ui: van mit várnotok.:) A jövő heti részek, hát hogy is mondjam... A pénteki ütős lesz, és végre kiderül, hogy mire is vonatkozik a Veszélyes játék cím.:) Delena pedig... Egyszerűen Delena.:)

      Törlés
  3. Szia
    Gondolom sejtheted, hogy a babázos részek voltak a kedvenceim,de ami igazán megfogott Alyssa nevetése, mert a papi annyira örült neki.Mindig ,hogy tudsz, valami újat,valami mást mutatni?Csodálak érte!Az új Delenás fanfictionöd meg nagyon tetszik, meg a részeg Damon is! Csak, hát Elena ott még nagyon vak. Nem veszi észre, hogy ott egy férfi, aki bármit megtenne érte és szereti,de pont ez lesz benne jó, hogy megmutattod egy új oldalról a szerelmük,úgymond kibontakozását.De én imádom,amit csinálsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Azokat a részeket én pedig megírni imádtam:) Ó és lesz még itt újdonság, ne aggódj. Elég nagy a tárházam, asszem még lapul benne ez meg az.:)
      Delena-nal pontosan így lesz, ahogy mondod.:) Új oldalról közelítem meg és mit is mondhatnék... TVD-s fanfiction-t még nem szerettem annyira írni, mint ezt.:) Ezzel szerintem sok mindent elárultam.:)

      Törlés