2013. november 11., hétfő

Vámpírnaplók Zenei Verseny - 3. forduló




Sziasztok!

Itt is van a 3. forduló, aminek lehet, hogy már nem lesz annyira könnyű a megoldása. De remélem, hogy megbirkóztok majd ezzel is.:) A válaszokat továbbra is lent kérem kommentben, ám ezek csak a forduló vége után jelennek majd meg az oldalon.


Tehát a kérdések:

  • Ki a dal előadója? - 1 pont
  • Mi a dal címe? - 1 pont
  • A sorozat melyik epizódjában hallható a dal? (Évad és epizód száma, VAGY az epizód pontos címe és az évad megjelölése, amiben a dal elhangzott. Jelenetleírásért nem jár pont.) - 3 pont
  • Bónusz pont: sokat gondolkoztam ezen, és végül úgy döntöttem, hogy most kivételesen plusz 1 pont jár azért, ha leírjátok azt, hogy milyen jelenet(ek) alatt hallottuk ezt a számot. :) Egy is elég, de ha mindet leírjátok, annak én csak örülni fogok.:)


A megoldásokat hozzászólás formájában kérem lent! (A hozzászólások 2013. 11. 18-án, a forduló lejárta után jelennek csak meg az oldalon!)

A forduló 2013. 11. 11-től 11. 17-ig (vasárnap éjfélig tart).

Az előző fordulók pontszámai és a helyes megfejtések a Zenei verseny főmenüben elolvashatóak.:)

Mivel lesznek néha nehezebb dalok is (szerintem), ezért úgy döntöttem, hogy lehet kérni tőlem segítséget e-mailben, amennyiben elakadtok. Ha ezt megteszitek, akkor elküldöm nektek válaszban a dal előadóját, ami után már könnyebben meg lehet oldani a feladvány többi részét. Ám ezek után már csak 5 pont helyett, 2 pontot kaphattok (1 a dal címéért, 1 pedig az epizód és az évad megadásáért, plusz 1 viszont továbbra is jár a jelenet leírásáért). De ekkor sem marad legalább le senki, és a következő fordulókban lehet, hogy épp a többiek szorulnak segítségre.:) Szóval ha esetleg nehéznek érzitek a dalokat, ezzel még mindig be tudtok kapcsolódni minden fordulóban, élvezhetitek őket és nem maradtok le.:) E-mailcím tehát: babacskababa@gmail.com

Jó zenehallgatást.:)
Morwen 

11 megjegyzés:

  1. Leona Lewis – Run
    TVD 1.14 - Fool Me Once (Ébredések)
    Az egyik legszebb zenéje a sorozatnak.

    VálaszTörlés
  2. A bónusz kérdésre ne felejtsetek el válaszolni.:) Persze, ha tudtok:)

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    Leona Lewis: Run
    első évad, 14 rész
    Elena telefonon beszélget Stefannal, Damon a tűz előtt Stefannal, Meghal Bonnie mamája
    Puszi Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tökéletes válasz volt:) 6 pont meg is van:)

      Törlés
  4. 1. Leona Lewis
    2. Run
    3. 1X14 - Fool me once
    4. Damon elhagyja Anna szobáját, miközben Anna örül, hogy visszakapta az anyukáját, mivel Pearl szerencsésen kijutott a sírból. Elena éppen Stefannal telefonál, és arról érdeklődik, hogy hogy viseli Damon azt, hogy Kathrine nem volt a sírban. Damon magába roskadva ül a kandalló előtt és bámul a tűzbe. Bonnie nagymamája meghal, miután a varázslat, amivel kinyitották a sírt, túl erős volt. Elena pedig hívja a mentőket.
    Mike

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden válaszod helyes és nagyon részletes a jelenetleírásod:) 6 pont:)

      Törlés
  5. 01×14 Fool Me Once - Ébredések
    Leona Lewis - Run
    - Bonnie Nagyijának halálának pillanata a kanapén.
    - Damon kegyelmet ad Peral életének Anna kérésére.
    - Stefan & Elena telefonon beszélgetése az említett események között.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A megfejtés helyes Mufurckaa.:) Mivel segítséget kértél tőlem e-mailban és megadtam az előadó nevét, ezért ebben a fordulóban 3 pontot kapsz. De még nincs veszve semmi, bármikor fordulhat a kocka.:)

      Törlés
  6. Jelenet leírás: Hát hol is kezdjem Leona Lewis – Run című száma ott kezdődik el, amikor Damon számára végérvényesen kiderül, Katherine nem szereti őt. Sohasem volt bezárva a sírba. Élte világát még Annával is összetalálkozott Chicago-ban. Mindezt Anna meséli el Damon-nak azután, hogy édesanyját kiszabadította a sírból. Damon ezek után teljesen összeomlik és már sírás határán van. Stefan ott van mellette és együtt ülnek a kandalló előtt. És a legvégén Bonnie nagymamája annyira kimerül abba, hogy kinyitotta a sírt, hogy belehal. Bonnie veszi észre, amikor egy csésze teát visz be neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kiegészítésed elfogadva Dóri, így összesen 6 pontot szereztél ebben a fordulóban. A jelenetleírásos annyira szép és kerek volt, hogy minden mozzanatát magam előtt láttam.:)

      Törlés