2014. január 22., szerda

Vámpírnaplók S05E11 élőben + videók és letöltő linkek

Sziasztok!

Nos, az óra ketyeg vissza és hamarosan folytatódik a sorozat. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már rég vártam ennyire TVD folytatást.:)  Most is arra invitállak Titeket, hogy csütörtökön éjjel (ami már végül is péntek reggel hajnala) csatlakozzatok és nézzük együtt élőben a folytatást. Hajnali két órakor kerül nálunk adásba, és ezeken a linkeken lehet majd megnézni.


FRISS!!!
Az epizód letölthető innen:
Torrent
Rapidgator
Magyar felirat


Ha valaki még nem olvasta volna, akkor itt van a 100. epizód ismertetője is:
VISSZATEKINTÉS KATHERINE ÉLETÉNEK KORAI SZAKASZÁRA – Ahogy új válsággal néz szembe, Katherine visszaemlékezik arra a traumatikus éjszakára 1490-ben, amikor életet adott a lányának, akit rögtön ezután el is vettek tőle. Stefan tudatja Elena-val, Caroline-nal és Bonnie-val, hogy Katherine egészségi állapota igen rosszra fordult, amíg Damon, Matt és Jeremy felidézik Katherine leghírhedtebb pillanatait. Nadia egy félelmetes tervvel áll elő, hogy megvédje anyját és kényszeríti Stefant és Elenát, hogy segítsenek neki. Eközben, Caroline szégyenli, hogy elfelejtette beavatni Elenát a legfrissebb sokkoló pletykába, ezután megenged némi botrányos viselkedést a maga módján. Végül, Elena és Katherine között lesz egy váratlan pillanat a kapcsolatukról.

Szóval nagyjából ez vár majd ránk. De addig is, összeszedtem nektek néhány videót, amiket eddig kiadtak a folytatás kapcsán.
 

Visszaszámlálás - Ezúttal a TVD kapcsán minden egyes napon egy rövid videót adtak ki új jelenetekkel. Minden nap más-más színész jelenti be, hogy hány nap van/volt hátra a 100. epizódig.


Többi - hamarosan érkezik!

Éééés még egy apróság.:) Az ausztrál promo-ból világosan látszik az a bizonyos Klaroline csók.:) Nos erről van egy gif is, illetve készítettem róla képeket. Íme.:)


Megjegyzés: Itt az látszik, hogy Caroline kezdeményez!:) Nos? Ki várja már a holnapi epizódot? :)

Jó pár kérdés van, amire talán holnap választ kapunk. Ezek közül néhány, amik közt spoiler is van!!!
  • Damon és Elena miként kezelik a szakítást és vajon hamar egymásra találnak-e?
  • Már tudjuk, hogy lesznek Katherine haldoklása miatt visszatekintős jelenetek. De vajon miket is láthatunk majd? Kaptunk régebben egy képet, amin a kisgyerek Nadia látható, amint Nina-val fotózkodik. Szóval valószínűleg látni fogjuk a kisgyerek Nadia-t is.
  • Jenna. Őt miként fogjunk viszont látni? Visszaemlékezés lehet csak, mert nem szellem. Esther-től tudjuk, hogy az ő lelke tiszta maradt és nem került a túlvilágra a természetfeletti lényekhez.
  • Azt is tudjuk, hogy Klaus valamiért visszatért Mystic Falls-ba, és hogy valakit magával hoz majd New Orleans-ból. A Marcel-t alakító színész elárulta, hogy örülne és nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egyszer Marcel látogatást tegyen Mystic Falls-ban. Ti mit gondoltok? Ő jön majd Klaus-szal?
  • És ha már Klaus-nál tartunk... Miért is jön Mystic Falls-ba? Tényleg Mystic Falls-ba jön, vagy ez is valami átverés és esetleg Caroline képzeli majd őt?
  • Katherine. Vele mi lesz? Valóban megölnék a sorozat írói, vagy tényleg jók a sejtéseink, és az S05E12 előzetes képei szerint Nadia-ba került a lelke? Vagy netán Elena kapja őt meg?
  • És mi újság van Staroline-nal? Tényleg össze akarják hozni őket, és ezt valóban Kath halála váltja ki? Egyre több helyen olvasni spoiler-ként, hogy Stefan és Caroline csókolózni fognak a 100. részben, az egyikük ettől kicsit kiakad majd, a másikban pedig egy új szerelem lesz születőben. Emberek... Csak az én állam esett le ettől a spoilertől???
  • És a bónusz. Mi van, ha Caroline csak képzelni, hogy Klaus visszatér, és valójában Stefan-t csókolja meg? Nos, remélem, hogy erre is hamar választ kapunk majd. - FRISS! Nem lesz Staroline csók, mert a spoiler több sorozatra is érvényben volt, és az ígért csók végül egy másik páros közt tegnap megtörtént.
  • Az új főgonoszt se felejtsük el, Markos-t, aki elvileg a 17. részben fog felbukkanni. Messziről érkezett karizmatikus, szupergonosz vezető. Vajon róla is kapunk most hírt? Vagy ki ő egyáltalán? Augustine lehet ő is?
Temérdek kérdés és a válaszok... Nektek van tippetek? Ha igen, akkor hajrá, írjátok le.:) De ha nem... Akkor marad a várakozás.:)

Azt hiszem, hogy minden fontos dolgot elmondtam.:) Várlak Titeket MA hajnali két órakor.:) Már csak pár óra.:)

Morwen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése