2011. november 9., szerda

Kötelékek - Mártírharc - 3. fejezet Előzetes

SPOILER


Az előző rész végén már leírtam, hogy mire számíthattok majd ebben a részben. Bővebb ismertetőt azért nem írok, mert akkor egyáltalán nem lenne megdöbbentő a következő fejezet. Ezért itt most újra leírom azt, amit az előző rész végére írtam.


A következő fejezetben olyan dolgokról lesz szó, amiknek a megértéséhez szükségetek lesz az eddigi események ismeretére. Vagyis jó, ha emlékeztek a fontosabb eseményekre és emlékeztek arra, hogy miként is épült fel a Kötelékek mitológiai háttere és miként alakult Elena és Katherine különleges kapcsolata. A Kötelékek főmenüjében bővült a történet ismertetője, amiben bővebben olvashattok az Elsők családjáról. Ha nem akartok elkeveredni, nézzétek meg újra a neveiket.:) 

A következő fejezet két szereplő között fog zajlani, az ő párbeszédükből fog állni az egész. De ez nem azt jelenti, hogy nem lesz izgalmas. Nem árulom el, hogy kik között fog zajlani ez a beszélgetés, tippelgetni lehet. Annyi segítséget adok, hogy nem véletlen a rész címválasztása.:) Olyan dolgokra fog fény derülni, ami háborút is kirobbanthat, de hogy kik között, azt egyelőre nem árulom el.:)

1 megjegyzés: