2013. december 26., csütörtök

Karácsonyi meglepetés: Damon's Fanfiction - Promo videó

MEGLEPETÉÉÉÉÉS! :) 
http://www.youtube.com/watch?v=X1de9Pscaoo

Ha nem unjátok még a sok ajándékot, amit idén már kaptatok mindenkitől, akkor ajánlom figyelmetekbe ezt a videót, amit karácsonyra meglepetésként készítettem nektek.:)

Mit is mondhatnék még róla... Először csináltam ilyet, és hát ebben is még elég kezdő vagyok, de majd csak belejövök ebbe is, már ha ez elnyeri a tetszéseteket és lesz ilyenre még igény.:)
Nagyon megtisztelnétek azzal, ha pár szót mondanátok a videóról, vagyis a történetről, hogy arról mit gondoltok és sikerült-e felkeltenem az érdeklődéseteket.:) Illetve azt is megköszönöm, ha szóltok, hogy megnéztétek.:)

A videót nem töltöttem fel a blogger felületére, mert úgy sokkal rosszabb minőségű volt a kép.


A zenével együtt nézzétek meg a videót, mert úgy az igazi.:) A zene nagyon passzolni fog a történethez.:)

Remélem, hogy ezzel kellően felkeltettem mindenkinek az érdeklődését és kíváncsiak vagytok az új történetre.:) Ami mikor is indul? 2014. január 1-jén.:) Szép hosszú fejezetekkel fogok jelentkezni, de a Kötelékeket felváltó új történet és a The Delena Fanfiction hossza nem fog változni. Ám három történet mellett remélem, hogy ezt megbocsátjátok majd nekem:)

Morwen

4 megjegyzés:

  1. Én egyszerűen már most imádom!Felért egy kis részlettel. Már meg is van ,hogy fogom hívni Dalice,ha csak nincs ellenedre ,mert akkor ez egy Dalice központú fic.De azt hiszem már értem az ő karaktererének a lényegét Damonéhez hasonló .ha jól sejtem ő sem emberi lény és szenvedett elég sokat ő is.Ez egy olyan barátság extrákkal hasonló sztori két megtört emberrel ,akiknek nehéz életük volt.Elmélet!Nem akarok okoskodni.Teremtettél te itt egy kis világot ,amibe beleszerettem és nem tudom nem szeretni ,de nem is akarok kiesni belőle.The Delena Fanfictionnál meg szerinetem egyálatalán nem is baj,hogy ekkora a fejezet ,mert a tartalma az SOKKAL érdekesebb ,Meeg aztán ,amit csinálsz az biztos nem kis munka ennyi sztori mellett! Ja és Ian nagyon szexi a vidibe..... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó, asszem lassan ideje lesz feladnom, mert nem tudlak egyszerűen meglepni. :D A történetet én is mindig csak úgy rövidítem/hívom, hogy Dalice.:) És amiket írtál, hogy mire számítasz.... Na most vagy én vagyok már túlságosan is kiszámítható, vagy te érzel rá ilyen jól az írásaimra. :) De azért remélem, hogy fogok még tudni jó néhány meglepetést okozni neked.:)

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszett az előzetes videó. Eddig furcsának találtam hogy Damon nem Elenával van, de felkeltette az érdeklődésemet ez a videó amit csináltál és csinálhatnál még pár ilyet mert szerintem tök jó. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor már megérte a sok idő és energia, amit ebbe áldoztam.:))))
      Örülök, hogy tetszett, mert azt hiszem, hogy nem ez volt az utolsó videó, amit készítettem a történeteimhez.:)

      Törlés