2014. január 27., hétfő

Vámpírnaplók Zenei verseny 14. és 15. forduló - Az utolsó kör




Sziasztok!

Elérkeztünk a verseny utolsó fordulóihoz. 15 hét... Hamar eltelt, igaz?:) Én nagyon élveztem és örülök, hogy ennyien részt vettetek benne, még ha a végére sokan le is morzsolódtak. Miután véget ér a verseny, következik majd az eredményhirdetés. A zenelejátszó viszont ezután sem fog megszűnni az oldalon. Először a verseny zenéit hallgathatjátok majd meg újra, de azután is mindig a sorozatban elhangzott dalokat fogom hozni nektek.

Az utolsó két fordulóról csak annyit, hogy egyikőtök jelezte nekem, hogy az utolsó forduló idején bizonytalan ideig internet nélkül lesz, ezért döntöttem úgy, hogy a 14. és a 15. forduló dalait egyszerre indítom el január 27-én, és az két hétig lesz aktív, vagyis február 9-én zárul majd le a verseny. Nem akarom, hogy bárki is hátrányban legyen emiatt, ezért hoztam meg ezt a döntést. Remélem, hogy senki sem fog emiatt neheztelni rám. Igaz, hogy 4 dalt adok fel emiatt a héten, de két hetetek lesz beküldeni a helyes megoldásokat. Akár több részletben is megtehetitek majd ezt.

Hát akkor hajrá! Induljon az utolsó két forduló!:)

Morwen



A 14. és a 15. forduló 1.  és 2. dalára vonatkozó kérdések:
  • Ki a dal előadója? - 1 pont
  • Mi a dal címe? - 1 pont
  • A sorozat melyik epizódjában hallható a dal? (Évad és epizód száma, VAGY az epizód pontos címe és az évad megjelölése, amiben a dal elhangzott. A jelenetleírás nem adja meg automatikusan a pontot.) - 3 pont
  • A jelenet leírása néhány szóval, vagy mondattal - 1 pont  

Segítséget most is kérhettek tőlem e-mailben, ha elakadnátok. (babacskababa@gmail.com) Ha ezt megteszitek, akkor válaszban elküldöm nektek a dal előadójának a nevét, innen pedig a többit könnyebben megfejthetitek. Ebben az esetben 1 pont jár a dal címéért, 1 az évad és az epizód megnevezéséért és 1 a jelenetleírásért.


***********************


A megoldásokat hozzászólás formájában kérem lent! (A hozzászólások 2014. 02. 10-én, a fordulók lejárta után jelennek csak meg az oldalon!)
A forduló 2014. 01. 27-től 2014. 02. 09-ig (vasárnap éjfélig tart).
Az előző fordulók pontszámai és a helyes megfejtések a Zenei verseny főmenüben elolvashatóak.:)

5 megjegyzés:

  1. Szia :)
    14. forduló
    *első zene*
    One Republic&Timbaland: Marching on
    season 1 episode 20
    jelenet: Elena és Damon beszélgetnek, miközben Damon a kezében forgatja a Gilbert ketyerét, amiről még nem tudják mire jó, vagyis azt hiszik nem működik, ha jól emlékszem
    Jeremy zenét hallgat a suliban az udvaron, Anna odamegy hozzá és kiveszi a füléből a fülest és beszélgetni kezdenek. A lány elmondja, hogy a suliba fog járni és csókolóznak.

    *második dal*
    Ryan Star: Losing Your Memory
    második évad, 13 rész
    jelenet: Stefan elmegy Carlonehez, megkérdezni hogy van, mert aggódott miatta, a lány azt mondja jól van, mire Stef, hogy ő meg hozott erősítést. Elena és Bonnie jelennek meg az ajtóban (ölelkeznek). Elena elsuttog Stefannak egy szeretleket, a fiú meg vissza.
    Közben Damon Andievel fürdőzik és megigézi a lányt, és elmeséli neki minden problémáját Elenával kapcsolatban. Bevallja neki, hogy szerelmes egy lányba, aki sosem lehet az övé. Azt is elmondja, hogy embereket öl, mert szeret embereket ülni, mert ez Ő. Viszont Elenát meg kell védenie és emiatt nem lehet az Aki.
    Millio puszi Xx a következőt még ma elküldöm vagy holnap este, vagyis a 15. forduló eredményeit mert olvastam, hogy lehet kettőben <3

    VálaszTörlés
  2. Szia :D
    Akkor jelentkeznék is, az utolsó forduló dalaival.. hmm, hamar elröppent ez a 15 hét <3 csodás dalok voltak!
    *első dal*
    Viva Voce: Believer
    első évad, negyedik része
    jelenet: Jeremy és Vicki csókolóznak, majd Damon elrángatja Carolinet aki magyarázkodik, és Damon eleinte nyugtatgatja, bocsánatot is kér, majd egyből belevájja a fogait a lány nyakába, de ahelyett. hogy megölné, egyszer csak összeesik, mert Car szervezetében verbéna volt, amit még Stefan itatott meg vele.

    *második dal*
    Hurts: Wonderful life
    második évad, első része
    jelenet: Jeremy és Tyler beszélgetnek, Jeremy kinyilvánítja a részvétét Tyler apja halála miatt, elmondja, hogy tudja milyen nehéz a fiúnak, mire Tyler csak annyit mondd, hogy az apja egy pöcs volt. Tyler megkínálja Jeremyt alkohollal, de megjelenik Mason, aki elveszi, később, mikor Jer elmegy, beleiszik és visszaadja Tylernek.

    Millio puszi Xx és köszönöm a lehetőséget <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gratulálok!:) Utolsó forduló vége és ismét helyes minden válasz:) Köszönöm, hogy végig velem tartottál:) Puszi:)

      Törlés
  3. 14. foduló
    1.szám: Timbaland ft. One Republic - Marchin On
    01x20 – Blood Brothers (Vértestvérek)
    Jelenet: Anna és Jeremy jelenet. Anna bejelenti, hogy mostantól egy suliba járnak Jeremyvel.
    2.szám: Ryan Star - Llosing your memory
    02x13 Daddy Issues (Vérrokonság)
    Jelenet: Damon és Andi habfürdőzik.
    15. forduló
    1.szám: Viva Voce – Believer
    01x04 - Family Ties (Áll a bál!)
    Jelenet: Az Alapítók Bálján vagyunk. Damon dühében megharapja Caroline-t, de rosszul lesz tőle, mivel Stefan vasfüvet itatott a lánnyal.
    2.szám: Hurts - Wonderful Life
    02X01 The Return (Visszatérés)
    Jelenet: Tyler nagyon le van törve apja halála miatt. Egyszerre szomorú és hihetetlenül dühös. Jeremy próbálja vigasztalni.
    És ezúton szeretném megköszönni ezt az iszonyatosan jó vámpírnaplók zenei versenyt. És a legjobb az egészben, hogy olyan számokra is felhívtad a figyelmemet, amire eddig nem figyeltem fel. Azt hiszem ideje felfrissíteni a zenei lejátszómat. :) Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dóri, örülök, hogy Nálad két célomat is elértem: 1. élvezted a versenyt, 2. "új" dalokra is felhívtam a figyelmedet.:) Köszönöm, hogy végig velem tartottál.:) Ó és igen, most is minden válaszod helyes volt:)

      Törlés