2014. január 13., hétfő

Vámpírnaplók Zenei Verseny - 12. forduló


 
Sziasztok!

Újabb forduló, újabb két szép dal érkezett hozzátok.:)

Sajnos szomorúan vettem észre, hogy hetek óta csak ketten külditek be a válaszokat. Összesen 15 heti versenyt ígértem Nektek, és mivel nem akarom megszegni a szavam, illetve még egyáltalán nincs eldöntve semmi, ezért nem fogom idő előtt lezárni a versenyt. Ezen kívül lesz még három forduló, amire szintén igyekszek majd szép dalokat hozni Nektek. Mivel szinte már tényleg csak ketten neveztek, ezért megkérdezem tőletek azt, hogy szeretnétek-e, ha jövő héttől 3 vagy akár több dalt hozzak, vagy sem? Alapból kettőt terveztem csak a maradék 3 fordulóra, de ha ti többet szeretnétek, akkor én nem vagyok semmi jónak az elrontója.:)

Szóval várom a megoldásokat és a válaszaitokat.:)

Morwen



Az 1. és a 2. dalra a kérdések:
  • Ki a dal előadója? - 1 pont
  • Mi a dal címe? - 1 pont
  • A sorozat melyik epizódjában hallható a dal? (Évad és epizód száma, VAGY az epizód pontos címe és az évad megjelölése, amiben a dal elhangzott. A jelenetleírás nem adja meg automatikusan a pontot.) - 3 pont
  • A jelenet leírása néhány szóval, vagy mondattal - 1 pont  

Segítséget most is kérhettek tőlem e-mailben, ha elakadnátok. (babacskababa@gmail.com) Ha ezt megteszitek, akkor válaszban elküldöm nektek a dal előadójának a nevét, innen pedig a többit könnyebben megfejthetitek. Ebben az esetben 1 pont jár a dal címéért, 1 az évad és az epizód megnevezéséért és 1 a jelenetleírásért.


***********************


A megoldásokat hozzászólás formájában kérem lent! (A hozzászólások 2014. 01. 20-án, a forduló lejárta után jelennek csak meg az oldalon!)
A forduló 2014. 01. 13-tól 2014. 01. 19-ig (vasárnap éjfélig tart).
Az előző fordulók pontszámai és a helyes megfejtések a Zenei verseny főmenüben elolvashatóak.:)

4 megjegyzés:

  1. 1.szám: Mads Langer -Beauty of the Dark
    01x05 - You're Undead to Me (Halhatatlan évek)
    Jelenet: Az utolsó képsorok alatt hangzik el ez a szám, a lényeg Elena rájön, hogy ki vagy mi is valójában Stefan és Vicki Donovan-nak nem sikerült valami jól az estéje. 
    2.szám: Hurts – Stay
    02x13 – Daddy Issues (Vérrokonság)
    Jelenet: Megérkezik Andie Star és kiveti a hálóját Damon-ra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden válasz helyes:) Maximális pont ismét:)

      Törlés
  2. Szia :)
    Nos, megérkeztem, és olvastam, hogy már csak három forduló van. Február elsején költözünk és az új házba bizonytalan ideig nem lesz bekötve az internet, így ha az beleesik egy teljes heti fordulóba, akkor sajnos ki kell hagynom. Nem kérem, hogy miattam szüneteltesd vagy hasonló, csak gondoltam szólok, hogy lehet, fel kell adnom a végét. Mindenesetre most még próbálkozom:

    ~első dal~
    első évad, ötödik része
    Mads Langer: Beauty of the dark
    jelenet:
    Caroline anyukája benyit a lányához, megemlíti, hogy nem látta a kocsimosáson, mire Caroline azt válaszolja, hogy hamar lelépett, az anyukája megkérdi, hogy fiú dolog-e, mire a lánya egy bunkó válasszal megbántja. Stefan megtalálja Zack holtestét, akit ugye Damon ölt meg, miközben Elena a naplójába ír: "Kedves Naplóm! Nem vagyok hívő. Az emberek megszületnek, megöregednek, majd meghalnak. Ez az a világ, amiben élünk...Nincs varázslat..." Caroline lefekszik aludni, miközben ott lóg a szobájában a sárga kő, amire Damonnek szüksége van. Bonnie elmegy a nagymamájához. Jenna Logant keresi, akit Jeremy rajtakap, ahogy az óra után kutatott.(A férfi a fürdőszobára hivatkozik). Elena a szobájában lévő tükrön keresztül nézi magát, és közben azzal áltatja magát, hogy nem hívő, hogy nem hisz a varázslatban - hogy nem élhet olyas valaki a földön, aki képtelen az öregedésre, Stefan. Végül rájön, hogy Stefan egy vámpír. Ezalatt a temetőben Vickyt megtámadja Damon.
    ui.: tudom kicsit zavarosan írtam le, de próbáltam mindent belesűríteni.

    ~második dal~
    második évad, tizenharmadik része
    Hurts: Stay
    jelenet: Jenna bemutatja Damonnek a barátnőjét Andiet, aki meghívja a férfit egy italra, azonban Damon visszautasítja. Damon és Elena beszélgetnek a Grillben, amikor Stefan felhívja a lányt.

    Millio puszi Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)

      Minden válaszod helyes volt és értettem is mindent, ne aggódj.:)

      Az utolsó forduló kapcsán pedig azt csináltam, hogy jövő héten hétfőn elindítom egyszerre mindkét fordulót, így két hétig lesz aktív, és neked is lesz időd beküldeni a megoldásokat. Remélem, hogy így jó lesz, és nem fogsz a költözés miatt lecsúszni erről.:)

      Törlés